Μαγνήτης Τζουρά

Καλησπέρα,παιδιά έχω έναν μαγνήτη TAP για τζουρά και δούλευε μια χαρά μέχρι που μια μέρα χάλασε,έβγαλα το μαγνήτη και την υποδοχή και είδα ότι είχε κοπεί ένα από τα 2 καλώδια…το ξανακόλησα αλλά δεν δουλεύει μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να έχει πάθει;Παρακάτω έχω φωτογραφές του μαγνήτη και της υποδοχής(Switchcraft jack plud type2)

Οι εικόνες που ενέβασες είναι πολύ χάλια, αλλά σε αυτή που έχει τον μαγνήτη φαίνεται ότι βραχυκυκλώνει το ένα καλώδιο με το άλλο.
Το καλώδιο είναι μπλεντάζ και χρησιμοποιείται για την αποφυγή θορύβων, το εξωτερικό διχτάκι αυτό που είναι όλο γυμνό πρέπει να το κολλήσεις με καλαϊ στο σασί του βύσματος. Αυτό με το μεγαλύτερο κορμό. Στο τέλος εκεί θα σφίξεις και όλο το καλώδιο με ένα πενσάκι για να μην μπορεί να τραβηχτεί και να κοπεί.

Το εσωτερικό λεπτό καλώδιο έχει μία μικρή πλαστική περιτύλιξη και δεν πρέπει να ακουμπά καθόλου με το σασί (δλδ το εξωτερικό διχτάκι καλώδιο) παρά μόνο εσωτερικά μέσα στον μαγνήτη. κόψε λίγο το καλώδιο και άσε λίγο πλαστική περιτύλιξη στο εσωτερικό καλώδιο έτσι ώστε να μην μπορεί να ακουμπάει το ένα με το άλλο.

Πιστεύω αυτό είναι το πρόβλημα που έχεις και δεν δουλεύει.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια,αν και τώρα τον αποσυναρμολόγησα και θα πάω να πάρω καλώδιο να τον ξαναφτιάξω από την αρχή.Πάντως με βοήθησες πολύ ώστε να τον συναρμολογήσω σωστά.
Μήπως γνωρίζετε από που μπορώ να αγοράσω χάλκινο καλώδιο;(αυτό που είναι πολύ λεπτό σαν τρίχα)

Εντάξει, αλλάζοντας όλο το καλώδιο πάλι επισκευάζεται, μόνο που θα σου ανοίξει μεγαλύτερες δουλειές.
Εγώ εννοούσα να κόψεις την άκρη του καλωδίου καν να την ξαναφτιάξεις όπως σου εξήγησα.

Έτσι δεν θα χρειάζεται να ψάχνεις καινούριο καλώδιο.

Ναι απλά όταν είδα την απάντηση το είχα είδη βγάλει το καλώδιο.μήπως ξέρεις που θα βρω τόσο λεπτό καλώδιο;