Μάθημα Τριχορδο Μπουζουκι, Αγορα Μπουζουκιού

Καλησπερα στην όμορφη παρέα!!! Θα ήθελα τα φώτα σας όποιος μπορεί να με βοηθήσει και να με κατευθύνει. Θελω να ξεκινήσω μαθήματα τρίχορδου μπουζουκιού. Εκανα κάποια χρόνια κιθαρα,αλλα πλέον αποφάσισα να το γυρίσω στο μπουζούκι. Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει δάσκαλο για ιδιαίτερα μαθήματα; Το κόστος είναι ένας υπολογίσιμος παράγοντας. Αν υπάρχει κάποιος δάσκαλος κοντά στα 15€/ώρα θεωρώ θα ήταν το ιδανικό, γιατι ειναι και λιγο δύσκολοι οι καιροί. Μένω στα Πατήσια. Επίσης θα πρέπει να ψαχτώ και για μπουζούκι. Υπάρχουν καλες επιλογές άραγε κοντα στο ποσό των 600-700€; Αυτα τα δυο ζητήματα είχα που θελω τη βοηθειά σας! Σας ευχαριστώ πολύ!

Εννοείται πως υπάρχουν σε αυτά τα χρήματα. Ψάξε στο Φόρουμ για παρόμοια θέματα. Θα βρεις πάρα πολλά. Υπάρχουν λύσεις και για καινούριο και για μεταχειρισμένο. Εάν δεν ξέρεις τίποτα από μπουζούκια όμως καλύτερα να πας να δεις μαζί με κάποιον που ξέρει κάποια πράγματα παραπάνω επί του θέματος. Είτε είναι φίλος ή ο δάσκαλος που θα βρεις.

Είναι όντως ιδανική η τιμή αλλά δε ξέρω κάποιον που παίρνει σε ιδιαίτερα αυτά τα λεφτά. Οι περισσότεροι είναι από €20 και πάνω. Επομένως σε αυτό το κομμάτι δε μπορώ να σε βοηθήσω. Ίσως όμως μπορεί κάποιο άλλο μέλος.

Όπως και να έχει καλή αναζήτηση στα ζητήματά σου :wink:

3 «Μου αρέσει»

Τωρα ξεκιναω το ψαξιμο γενικα με δασκαλους κλπ!!! Θα κοιταξω οσο πιο πολυ μπορω και αλλες παρομοιες κουβεντες πιστευω θα με βοηθησει!!! Ευχαριστω πολυ!

1 «Μου αρέσει»

Σε αυτα τα λεφτά και με μια μικρή αυξηση του budget, θα σου προτεινα να πας μια βόλτα στον Πέτρο Μουστακα.
Υπέροχα όργανα, απλά, και ευκολοπαικτα.
Επίσης ειναι πολυ ευγενικός και ίσως βρείτε μια χρυσή τομή.

Τωρα για μαθήματα δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν γνωρίζω καθόλου τιμές, αλλα σίγουρα μπορείς να κάνεις μια επαφή με @liga_rosa & @icetelli που είναι ήδη στο φορουμ και διδάσκουν.

6 «Μου αρέσει»