Κλασσική κιθάρα Felipe από Ανδρομηδά

Θέλω να αγοράσω μια κιθάρα της προκοπής. Πήγα στον Ανδρομηδά στα Εξάρχεια και μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση για τα λεφτά τους οι Felipe model 200 και 300 (590€ και 745€). Αλλά προβληματίζομαι γιατί αυτός φέρνει δικά του όργανα οπότε δεν μπορείς να βρεις κριτικές. Αυτός συνεργάζεται με έναν μάστορα στην Ισπανία και Felipe τις ονομάζει ο ίδιος ο Ανδρομηδάς υποθέτω γιατί μόνο εκεί τις συναντάς, λογικά αυτός μάστορας φτιάχνει και για άλλα μαγαζιά σε άλλες χώρες αλλά θα ονομάζονται οι κιθάρες αλλιώς. Έχει κανείς άποψη περί αυτών των οργάνων ή για τον Ανδρομηδά γενικά;
Κάποιον πολύ έμπειρο να πάρω μαζί μου στο μαγαζί δεν έχω για αυτό και απευθύνομαι εδώ. Ευχαριστώ.

Ο Ανδρομηδάς είναι τίμιο μαγαζί και έχω βρει κατά καιρούς πολύ καλό value for money, δεν έχω όμως γνώμη για τις συγκεκριμένες που λες.

Σε ευχαριστώ Νίκο για την πληροφόρηση. Αναρωτιέμαι μήπως είναι καλύτερα επειδή ουσιαστικά δεν πληρώνεις την μάρκα και το όνομα όπως στις μεγάλες εταιρίες αλλά από την άλλη οι μεγάλες εταιρείες ακριβώς λόγο του μεγάλου μεγέθους έχουν και μικρότερο κόστος παραγωγής. Αρχικά έλεγα να πάω σε Alhambra που είναι γενικά ασφαλής επιλογή αλλά του Ανδρομηδά φάνηκαν μια χαρά και αυτές. Δυστυχώς εάν δεν έχω τις κιθάρες δίπλα δίπλα δεν μπορώ και να είμαι σίγουρος ποια ακούγεται καλύτερα (το αναφέρω αυτό γιατί είχα βρει κάτι Alhambra στα ίδια λεφτά).

Καλά τα σκέφτεσαι, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι έχω δει σε βάθος χρόνου κιθάρες από τον Ανδρομηδά με καλή αντοχή (Explicit ακουστικές, οι κλασικές είναι και ακριβώς πάνω στο αντικείμενό του).

Έγινε, σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

1 «Μου αρέσει»