Καλωσορίσατε στο Ρεμπέτικο Φόρουμ

Καλωσορίσατε στο Ρεμπέτικο Φόρουμ, τη μεγάλη ρεμπέτικη παρέα στο διαδίκτυο, που από το 1996 φιλοξενεί αναρίθμητες συζητήσεις για το ρεμπέτικο, λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι.

Μπορείτε να διαβάσετε τις συζητήσεις στο φόρουμ, ή να εγγραφείτε για να πάρετε μέρος σε αυτές.

41308668_1819062744810215_7972034101144190976_n


Από πού να ξεκινήσω;

  • Γίνε μέλος! Ακόμα και αν δεν έχεις κάτι ακόμα να γράψεις, θα λαμβάνεις τα τελευταία νέα μας και θα μπορείς ανά πάσα στιγμή να συμμετάσχεις στη συζήτηση.
  • Διάβασε τα τελευταία ή τα κορυφαία θέματα για να πάρεις μια ιδέα για το τι συζητήσεις γίνονται εδώ και ποιοι συμμετέχουν.
  • Ρίξε μια ματιά στη σελίδα τον κατηγοριών, από εκεί θα δεις μια συνοπτική παρουσίαση των διάφορων θεματικών που εξετάζουμε εδώ.
  • Μόλις εγγραφείς, άνοιξε ένα νέο θέμα στην κατηγορία “Καλωσορίσματα για να μας συστηθείς και να σε καλωσορίσουμε στην παρέα μας!
  • Μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις και το προφίλ σου από εδώ!

Είμαι καινούργιος στον χώρο του ρεμπέτικου και της παραδοσιακής μουσικής, μπορώ να συμμετάσχω;

Φυσικά! Είτε μόλις ξεκινάς να ασχολείσαι με το ρεμπέτικο, είτε είσαι έμπειρος στον χώρο, είτε παίζεις κάποιο όργανο είτε δεν έχεις ιδέα από μουσική, το φόρουμ έχει χώρο για σένα. Για να ανεβάσεις τις απορίες σου, να συμμετάσχεις με την άποψή σου αλλά και να πάρεις μέρος στις δράσεις μας.

Τι δράσεις διοργανώνετε;

Και άλλα πολλά! Οι δράσεις του φόρουμ (συν)διοργανώνονται από τα μέλη του και ο καθένας μπορεί να προτείνει και να οργανώσει μια δράση μέσα από το ρεμπέτικο φόρουμ.

Τι άλλο πρέπει να ξέρω;

  • Μόλις εγγραφείς, τσέκαρε τον οδηγό μέλους του φόρουμ μας από εδώ.
  • Το φόρουμ μας φιλοξενεί το Ρεμπέτικο Γλωσσάρι, ένα συνεχώς ανανεούμενο λεξικό με τις λέξεις-φράσεις που απαντώνται στα ρεμπέτικα τραγούδια και την ερμηνεία τους.
3 «Μου αρέσει»