📢 Ομαδική παρακολούθηση της παράστασης "Κάποτε... στα λεμονάδικα"

Καλησπέρα σε όλους! Πέρυσι είχαμε οργανωθεί άτομα από το φόρουμ, να παρακολουθήσουμε τις παραστάσεις “Εγώ ο Μάρκος Βαμβακάρης” και το “Μινόρε της Αμερικής”

Φέτος, μπορούμε να οργανωθούμε να παρακολουθήσουμε την παράσταση “Κάποτε… στα λεμονάδικα”. Η δυνατή ημερομηνία για να πάμε είναι το Σάββατο 18 Ιανουαρίου και η παράσταση αρχίζει στις 21:00.

Όσοι ενδιαφέρεστε να πάμε μαζί να δούμε την παράσταση, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας στην παρακάτω ψηφοφορία μέχρι την Παρασκευή 10/1.

(Πατήστε “ενδιαφέρομαι” αν δεν είστε σίγουροι ακόμη αλλά θέλετε να έρθετε ή “ναι θα έρθω!” αν είστε σίγουροι για την συμμετοχή σας).

  • Ναι θα έρθω!
  • Ενδιαφέρομαι

0 ψηφοφόροι

Μετά τις 9/1 θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με προσωπικό μήνυμα σε όσους δήλωσαν για να σας στείλουμε περαιτέρω οδηγίες.

Μερικά λόγια για την παράσταση:

Μια στιγμή! Τι χρονιά έχουμε; 1936 Μια ιστορία στα Λεμονάδικα του Πειραιά με φτωχοδιάβολους, ρεμπέτες, μικρούς ανθρώπους, με φιλοδοξίες απλές, καθημερινές χωρίς χρώματα και φανφάρες, μόνο δίψα για ζωή… και επιβίωση.

Ταυτόχρονα το ρεμπέτικο τραγούδι, συνεκτικό στοιχείο της παράστασης, απαλύνει το βάρος της ψυχής των ηρώων από το καθημερινό μακελειό της ζωής…

Ιστορία από τα αζήτητα πανέρια των πλανόδιων παλαιοπωλών, με ήρωες πραγματικούς ανθρώπους από άλλες εποχές… όμως πάντα ζωντανές και παρούσες… στο δικό μας καθημερινό περπάτημα…

Μια «απλή» ιστορία που κάτω από το επίχρισμα της πρώτης της καταγραφής, κρύβει ανείπωτα και σκοτεινά μυστικά που μας υποχρεώνουν να κατεβάζουμε τα μάτια κοιτώντας με απόγνωση τη μάνα γη.

Κρύβει μυστικά από την «δοξασμένη» και «δαφνοστεφή» πορεία του λαού μας. Κρύβει μυστικά χωμένα στις καρδιές των γονιών μας και στα κιτάπια των «κρατούντων», που μας μεταμορφώνουν σε απόλοιμους της ιστορίας μας που δεν γνωρίζουv πότε θα νοσήσουν.

Μέσα, λοιπόν, στον ορυμαγδό και την σύγχυση της ιστορίας μας εμφανίζεται και ο έρωτας, η κυρίαρχη δύναμη που σπρώχνει τη ζωή, την ομορφαίνει και ανατρέπει καταστάσεις, για όσο καιρό φτερουγίζει τα φτερά του… και χρωματίζει τις ημέρες των πρωταγωνιστών…

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση εδώ!

Το event της παράστασης στο Facebook.

2 Likes

Ξέρουμε εάν μετά τις 18/1 θα υπάρξει κι άλλη παράσταση;

Όχι προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αν μέχρι την προθεσμία ανακοινωθεί νέα παράσταση, θα βάλουμε και άλλη επιλογή

2 Likes

Βασικά μακάρι να μαζευτούν τόσες πολλές συμμετοχές που να αναγκαστούν να φτιάξουν ημέρα μόνο για εμάς :wink: :stuck_out_tongue:

2 Likes

ενδιαφέρομαι αλλά δυστυχώς θα δουλεύω…

1 Like

Θυμίζω σε όποιον ενδιαφέρεται ότι έχει άλλη μία ημέρα για να δηλώσει ενδιαφέρον :slight_smile:

Κανονίζουμε νωρίς ώστε να εξασφαλίσουμε θέσεις…