Καλησπέρα σας, την χρονιά που μας πέρασε στο θέατρο ΣΤΟΑ ανέβηκε ο μονόλογος “Εγώ ο Μάρκος Βαμβακάρης” από τον Θανάση Παπαγεωργίου.
Είναι τόσο πολύ ρεαλιστικός και παραστατικός ο Παπαγεωργίου σε σημείο που αφήνει την αίσθηση στον θεατή ότι έχει απέναντί του τον Μάρκο.
Πήγε κάποιος άλλος να τον παρακολουθήσει;
Προσωπική μου γνώμη είναι με την πρώτη ευκαιρία να πάτε… Εγώ θα πάω και 2 φορά!
Πήγα εγώ με έναν άλλο “συμφορουμίτη”. Πραγματικά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και το συστήνω στον οποιοδήποτε να το δει εάν τον ενδιαφέρει να δει από λίγο πιο κοντά το πως ήταν ο Μάρκος.
Εμένα πάλι γνώμη μου είναι, εάν και εφόσον θέλετε, να κανονίσουμε σαν παρέα - Φόρουμ, να πάμε όλοι μαζί σε μια παράσταση να το δούμε! Τι λέτε ;
Προτείνω σαν ημερομηνία για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την παράσταση την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου. Η παράσταση εκείνη την ημέρα παίζεται στις 19:00.
Πώς σας φαίνεται; Αν δούμε ότι μαζευόμαστε κάποιοι θα το ανακοινώσουμε και σε ξεχωριστό νήμα για να καλέσουμε όποιον θέλει να δηλώσει συμμετοχή.
Καθώς το θέατρο βρίσκεται στου Ζωγράφου (Θέατρο Στοά), προτείνω και μετά την παράσταση (δηλαδή γύρω στις 21:00 - 21:30) να πάμε όλοι μαζί στην ταβέρνα “Τα 6 αδέρφια” για να πιούμε τα κρασιά μας και να παίξουμε τις μουσικές μας.