Αναμονή έγκρισης;

Νομίζω ότι κάτι ηερυθμίστηκε. Γράφω ένα μήνυμα (συγκεκριμένα, στο νήμα του Ζαραζ για τα λήμματα από πρ- του Γλωσσαριού), και μπαίνει σε αναμονή έγκρισης από τον συντονιστή. Αυτό δεν συνέβαινε ποτέ στο παραλθόν.

Το μήνυμα είναι ορατό σ’ εμένα (αν καταλαβαίνω καλά, μόνο σ’ εμένα) με δυνατότητα να το σβήσω αλλά όχι να το επεξεργαστώ.

Έχω περιέργεια αν αυτό που γράφω αυτή τη στιγμή θα δημοσιευτεί ή θα μπει, κι αυτό, σε αναμονή.

1 «Μου αρέσει»

όντως.
μήπως το γλωσσάρι μόνο έχει τέτοια ρύθμιση για να κρατιέται μόνο στο θέμα;
ότι βλέπω το εγκρίνω αλλά δεν ξέρω το λογο. να δούμε τι θα πει το αφεντικό

Αυτή τη στιγμή βλέπω το μνμ να έχει δημοσιευτεί (άρα εγκρίθηκε: ευχαριστώ!), αλλά από κάτω ξαναεμφανίζεται στην προηγούμενη ομρφή του, με την ένδειξη «αναμονή έγκρισης».

1 «Μου αρέσει»

Αν δεν κανω λαθος ανεκαθεν θπηρχε αυτη η ρυθμιση στο γλωσσάρι γιατι ειναι και η ΑΒ του φορουμ οποτε οτι γράφεται ειναι ατοφια πληροφορια που δεν σηκωνει περαιτέρω συζήτηση.
Με επιφύλαξη παντα…

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το νήμα βρίσκεται μέσα στην ίδια την ενότητα «Το ρεμπέτικο Γλωσσάρι», μαζί με το σώμα του ίδιου του γλωσσαριού αλλά χώρια από όλα τα παρόμοια νήματα «συζήτηση για το λήμμα ΧΨΖ». Οπότε, δε μου 'χε ξανατύχει.

Ο @ZARAZ , o @Ανθιμος και ο @nikos_politis χρειάστηκε επίσης να περάσουν από έγκριση των μηνυμάτων τους;

Τέλος πάντων, να το μετακινήσουμε στη σωστή θέση.

Ο ZARAZ ναι, και θα πρέπει να είναι του γλωσσαριού γιατί μου 'χει ξανασυμβεί περί γλωσσάρι.

1 «Μου αρέσει»

Ευπειθώς αναφέρω ότι και του Άνθιμου απαιτήθηκε να τεθεί το μνημειώδες σχόλιο υπό έγκριση :slightly_smiling_face:

Και δικά μου σχόλια τέθηκαν υπό έγκριση
και το είχα επισημάνει, επίσης.

Όχι, δεν υπήρχε στις συζητήσεις για τα λήμματα.

Πρέπει το θέμα να ανοίγει στο “συζήτηση για το ρεμπέτικο γλωσσάρι” και όχι στην κατηγορία “ρεμπέτικο γλωσσάρι”.

2 «Μου αρέσει»

Ωραία λοιπόν: τώρα που καταλάβαμε ότι αυτό έφταιγε, μετακίνησα το νήμα εκεί που είναι όλα τα άλλα παρόμοια (ενότ. Ρεμπέτικο Γλωσσάρι > Συζητήσεις για το Ρεμπ. Γλωσσάρι).

Μήπως όμως θα ήταν πιο απλό να κλειδώσει ολωσδιόλου η ενότητα «[καθαρό] Ρεμπέτικο Γλωσσάρι» ώστε να μην ανοίγονται νέα θέματα; Μόνο κατά λάθος θα ανοιχτούν. Υπάρχουν ήδη ακριβώς όσα χρειαζόμαστε: «Γλωσσάρι Α-Κ» κλπ. μέχρι το Ω.

2 «Μου αρέσει»