Καλησπέρα απο Θεσσαλονίκη

Χαιρετώ όλα τα παιδιά του φόρουμ. Πρώτη φορά που γράφω αν και έχω παρακολουθήσει αρκετές συζητήσεις ως επισκέπτης. Ελπίζω να βρώ τη βοήθεια που χρειάζομαι μιας και θέλω να μάθω (και θα μάθω) μπουζούκι. Είναι ένα όνειρο που αρχίζει να πραγματοποιείται. Να με συγχωρείτε μόνο γιατί θα κάνω πολλές χαζές ερωτήσεις μιας και είμαι άσχετος ως προς το όργανο…

Kαλώς τον και είθε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα!! Eίμαστε εδώ για να βοηθάμε :slight_smile:
Έχεις ξεκινήσει να μαθαίνεις με κάποιο δάσκαλο ή μόνος;

Καλώς σας βρήκα. Έχω μαζέψει κάποια χρήματα και πλέον είμαι σε αναζήτηση δασκάλου και οργάνου. Φαντάζομαι ότι πρέπει να θέσω τις απορίες μου στα ανάλογα θέματα? Ή θα μπορούσα και από εδώ?

Εδώ είσαι στο “φουαγιέ” του φόρουμ :slight_smile: Φυσικά δημοσιεύουμε μόνο στις αντίστοιχες ενότητες.

Μπορείς να ψάξεις βρεις ανάλογες συζητήσεις με την αναζήτηση (πάνω δεξιά) και αν δεν σε ικανοποιούν μπορείς να θέσεις το ερώτημά σου στην αντίστοιχη ενότητα. Καλή αρχή :slight_smile:

Καλωσήρθες Πέτρο. Εκτός από την αναζήτηση, υπάρχει το κουμπάκι «Φόρουμ» πάνω αριστερά, που σου δείχνει την οργάνωση του χώρου σε θεματικές ενότητες - υποενότητες κλπ… Ήδη είδσαι στη σωστή ενότητα για το πρώτο γεια, άρα είσαι σε καλό δρόμο για τη γνωριμία σου με τα μονοπάτια του φόρουμ.