Καλημέρα από Θεσσαλονίκη :-)

Καλημέρα σε όλους

Η αγάπη μου για τα λαϊκή μουσική, τα όργανα και το ρεμπέτικο τραγούδι με ώθησαν να διαβάζω σχεδόν καθημερινά το forum σας.

Έχω βρει πολλές πληροφορίες εδώ μέσα, όπως επίσης και απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που είχα. Συγχαρητήρια σε όλους σας.

Με λένε Μιχάλη, και εδώ και 1 χρόνο περίπου μαθαίνω τρίχορδο μπουζούκι. Λίγο με το δάσκαλο, λίγο μόνος μου, κάτι γίνεται :-). Πολύ μοναξιά όμως ρε παιδιά. Προσπαθώ να βρω κάποιον-ους για λίγη μουσική παρέα, αλλά μάταια. Όπως και να το κάνουμε, αλλιώς είναι να παίζεις μαζί με φίλαράκια. Ελπίζω να μπορέσω μέσα από το forum να καταφέρω να βρω παρέα με κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες.

Καλά να περνάτε όλοι σας!
Μιχάλης

καλώς ήρθες!
στη θεσσαλονίκη έχει πολύ κόσμο και καλό, σίγουρα από δω θα βρεις τα στέκια και τους ανθρώπους. όσο περισσότερο παίζεις με άλλους, τόσο πιο σωστά και γρήγορα θα μαθαίνεις. και για ό,τι θες εδώ είμαστε.
καλή αρχή!
νίκος

Καλωσήρθες φίλε. Πολύ ωραία η αυτοπαρουσίασή σου, σταράτη και ευγενική. Καλές συζητήσεις και καλή τύχη στις αναζητήσεις σου (δε νομίζω να δυσκολευτείς και πολύ)!

Καλησπέρα συνονόματε! Καλωσήρθες στην παρέα μας. Μεγάλο σχολείο το ρεμπέτικο φόρουμ και θα το διαπιστώνεις μέρα με τη μέρα. Όσο για τη…μοναξιά έχεις δίκιο…Πολύ διαφορετικά τα πράγματα με την παρεούλα. Βελτιώνεσαι πιο γρήγορα και το κυριότερο δεν βαριέσαι…Μία απο τα ίδια και 'γω!