Χαιρετώ τα μέλη!

Χαιρετώ τα μέλη!
Με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και καιρό. Αποφάσισα λοιπόν να ενταχθώ και εγώ στην παρέα σας.
Ασχολούμαι με το παραδοσιακό τραγούδι, αλλά και με σμυρναίικα, ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά.
Παίζω κιθάρα και ούτι,αλλά κυρίως τραγουδάω επαγγελματικά.
Με ενδιαφέρουν πολύ οι γνωριμίες για συνεργασία και επαγγελματικά αλλά και ερασιτεχνικά. Οπότε, όποιος θέλει κάτι τέτοιο ή ακόμα και απλά για μια συζήτηση πάνω σε μουσικά θέματα θα χαρώ πολύ να τα πούμε και με προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ πολύ το φόρουμ, τους διαχειριστές και τους δημιουργούς του ιστότοπου για την ευκαιρία που δίνουν και για αυτόν τον πλούτο γνώσης που υπάρχει στον χώρο αυτόν!

Θα ήθελα με τη σειρά μου να σε καλωσορίσω στο φόρουμ και να ευχηθώ να έχουμε καλές συζητήσεις!

Απλά, έχω μια ένσταση που έχει να κάνει με την επικοινωνία μέσω προσωπικών μηνυμάτων, μιας και σκοπός του φόρουμ είναι η σε κοινή θέα συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών. Φυσικά όμως υπάρχουν και θέματα που θα πρέπει να συζητούνται με ιδιωτικότητα, παρόλα αυτά χωρίς να γίνεται πρωτεύον κανάλι επικοινωνίας.

Καλημέρα και ευχαριστώ!

Φυσικά κατανοώ την φύση του φόρουμ και ό,τι μπορεί να γραφτεί δημόσια γράφεται δημόσια. Γιʼ αυτό και έγραψα «και με προσωπικό μήνυμα» όχι σκέτο «προσωπικό μήνυμα». Επίσης υπάρχει κάποιος λόγος που το site παρέχει την δυνατότητα για προσωπικά μηνύματα και μάλλον γιατί κάποια θέματα δεν μπορούν να συζητηθούν δημόσια.

Εγώ απλώς δηλώνω την διαθεσιμότητά μου, τίποτα περισσότερο!

Ευχαριστώ και πάλι και καλή συνέχεια!

Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσεις μέλη και να κανεις τις κουβέντες που σε ενδιαφέρουν είναι και οι συναντήσεις που γίνονται κάθε μήνα. Εκεί συνήθως κουβεντιάζουμε, διαφωνούμε ή συμφωνούμε αλλα το καλύτερο είναι ότι τραγουδάμε, παιζουμε και περνάμε όμορφα.

Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι όντως ενδιαφέρον αυτό. Ξέρεις πότε είναι η επόμενη συνάντηση ή υπάρχει κάποια ενότητα στο φόρουμ που ανακοινώνεται;

Είναι το θέμα “Τακτικές συναντήσεις του φόρουμ”,

Την Κυριακή 11/3 στο “Όπως Παλιά” στους Αγίους Αναργύρους.
Σε αυτό το θέμα γράφουμε πάντα πότε και που συναντιόμαστε.

Ωραία, ευχαριστώπολύ! Θα προσπαθήσω να έρθω! Προς το παρόν ελεύθερη είμαι την Κυριακή τοαπόγευμα!