Θελω μια αφισα του Ζαμπετα

καλησπερα που μπορω να βρω μια αφισα του Γιωργου ζαμπετα , θελω να την κορνιζαρω στο σαλονι αν γνωριζει κατι κανεις Help .

¨Αμα δε βρείς τίποτα σε αφίσα, και έχεις όρεξη (και ένα καλό ορίτζιναλ) θα μπορούσα να στόν ζωγραφίσω, σε ό,τι μέγεθος θέλεις. Φυσικά θα κόστιζε κάτι αυτό:089::78:.
Άν δέν διαθέτεις για τέτοια, θα μπορούσες να μεγενθύνεις σε μαγαζί μια αγαπημένη σου πόζα του Γ.Ζ. Επειδή λοίπω απο τον Ελληνικό χώρο δεν μπορώ να σου κάνω υποδείξεις, αλλά είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν μέρη που το κάνουν αυτό.

Καλή επιτυχία όμως.

Φιλικά

http://www.karellas.gr/product.php?id=192

H δόξα στον φίλο Alk .
Εψαχνα και εγω, οχι μονο για ζαμπετα… :088:

εχει μεγαλη αναλυση οπωτε εκτυπωνεισ σε φωτογραφικο χαρτι και εισαι ετοιμος

ωραίο θα ήταν παντως καποιος με καλό χερι να ζωγραφίσει τους 5-10 μεγαλους σε προσωπογραφία…
θα με ενδιεφερε πιο πολυ απο φωτογραφία κατι τετοιο…
Βεβαια προφανως το κοστος θα είναι μεγαλο και δικαιολογημενο. :106:

Αν εχει κανενας παντως καλλιτεχνικές τασεις και θελει να τις μοιραστει δωρεαν, μπορω να περασω τις εικονες - ζωγραφιες στο photoshop για περαιτερω επεξεργασία και να τις μοιρασω στη συνεχεια …
Νομίζω ότι θα είχε ενδιαφερον κατι τετοιο…

Φωλια Αρη η αναλυση της φωτογραφιας δεν είναι κακη, αλλα μαλλον είναι απαγορευτική για εκτυπωση σε μεγαλο χαρτι. Με ενα γρηγορο υπολογισμό στα 200 dpi (αρκετα καλη ποιοτητα εκτυπωσης) η διασταση της φωτογραφίας βγαίνει 15 εκατοστα. Στα 72 dpi ( κακη ποιοτητα) βγαίνει στα 35 με 40 εκατοστα… Βεβαια απο το τιποτα μια χαρα είναι…
Υπαρχουν plugin sto photoshop που “μεγαλωνουν” τη φωτογραφία αλλα δεν κανουν θαυματα…

υπαρχουν βιβλια με καλο dpi για εκτυπωση απο ελληνικες ταινιες η κατι τετοιο ?