Καλησπέρα, ψάχνω φωτογραφίες σε καλή ανάλυση

Καλησπεριζω την ομάδα πιστεύω πως είμαι το νεότερο μέλος και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ανακαινίζω το σπίτι μου κ θέλω να φτιάξω στ γραφείο μου μια ταπετσαρία για τον τοίχο με κολάζ φωτογραφιών από ρεμπέτες, ρεμπέτισσες κ γενικά φωτογραφίες από πάλκο κλπ. Όσο καλύτερη ανάλυση κ μεγάλο μέγεθος τόσο το καλύτερο. Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Φωτογραφίες από Ζαμπέτα, Χιώτη κ γενικά τους μεγάλους βρίσκω εύκολα αλλά από άλλα μεγάλα ονόματα που δεν είναι κ τόσο γνωστά στ ευρύ κοινό δε μπορώ να βρω. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων

1 «Μου αρέσει»

απ’ οτι ειδα τοσα χρονια στο διαδυκτιο, παλιες ασπρομαυρες φωτογραφιες, αλλα και εγχωμες, αλλου τις βλεπεις θαμπες οπως ηταν παλια η τσαλακωμενες, και αλλου πεντακαθαρες με ολες σχεδον τις λεπτομεροιες. και σε διαφορα μεγεθη. αρα… υπαρχουν προγραμματα επεξεργασιας. οσο και αν ρωτησα ομως φιλους που ασχολουνται με υπολογιστες, δεν με διαφωτισαν πανω σε αυτο. μηπως ειναι πιο εξειδικευμενα και τα εχουν λιγοι?

κοιτα και στη σελιδα ‘‘μπουζουκι και μπουζουξηδες’’. αλλα σε καθε φωτογραφια εχουν και το λογοτυπο της σελιδας κατω. :slightly_smiling_face:

Αυτό είναι το θέμα μπορεί κάποιος διαχειριστής να μου τις στείλει χωρίς το υδατογράφημα;

1 «Μου αρέσει»

απο αυτές που εχουμε στο Φορουμ σου κανουν σαν ανάλυση(κάποιες) ? κανε ενα ψάξιμο μόνος. ίσως βρεις κάτι.

Δε βρίσκω το section, μπορείς να μου στείλεις ένα λινκ;

δεν εχουμε φάκελο με φωτογραφίες.
τα θεματσ ίσως εχουν φωτογραφίες
η κανε αναζήτηση σε κατάληξη πχ jpeg κτλ
δες τι καταλήξεις δέχεται για ανέβασμα το Φόρουμ

Οκ ευχαριστώ . Να σαι καλά

σχεδον ολες οι φωτογραφιες που εχουν ειναι κοινες στο διαδυκτιο, μπορεις να τις βρεις. γραψε το ονομα του καλλιτεχνη και πατα εικονες.
αλλιως και με προγραμμα αποκοπης, αυτο με το ψαλιδακι, η το μπαντικαμ, μπορεις να παρεις φωτογραφιες και απο τα βιντεο του γιου τιουμπ. :wink: η να αποσπασεις το κομματι που θες απο την φωτογραφια.

1 «Μου αρέσει»

Οι πρωτότυπες φωτογραφίες βρίσκονται στα χέρια συγγενών, συλλεκτών, ή μουσείων. Εκτός αυτού του κύκλου, πρέπει να ψάξεις καλοτυπωμένα βιβλία όπου εμφανίζονται και να τις σκανάρεις σε μεγάλη ανάλυση. Στο ίντερνετ σπάνια ανεβαίνουν σε καλή ανάλυση, ειδικά αν σε ενδιαφέρει εκτύπωση και μάλιστα μεγενθυμένη.

2 «Μου αρέσει»

Έχετε υπόψη σας ότι με δεξί κλικ πάνω σε οποιαδήποτε εικόνα μπορείς, σε μία από τις επιλογές που βγαίνουν, να βρεις άλλες εμφανίσεις της στο ίντερνετ («Αναζήτηση εικόνας με το Google»). Κάποιες από αυτές θα έχουν ικανοποιητική ανάλυση.

1 «Μου αρέσει»

Ένας τρόπος για να τις κάνεις πολύ μεγάλες, π.χ. σε μέγεθος αφίσας, είναι μια διαδικασία που λέγεται rasterizing.

2 «Μου αρέσει»