Άλμπουμ με Φωτογραφίες

Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα να θέσω ένα θέμα, χωρίς να παρεξηγηθώ…

Πριν από λίγο πήγα να δημιουργήσω ένα άλμπουμ με φωτογραφίες.
Έχω ήδη ένα άλμπουμ στο οποίο έχω μέσα 5 φωτογραφίες.
Έτσι από ότι μου είπε ο φίλος μου ο Πάνος ο Καραγιώργος, δεν μπορώ να προσθέσω άλλες φωτογραφίες γιατί το ανώτατο όριο είναι 5 καταχωρήσεις.

Δηλαδή, αν πχ φτιάξεις 2 άλμπουμ τότε θα πρέπει να έχεις 2 φωτογραφίες στο ένα και 3 στο άλλο.
Νομίζω ότι χάνεται η έννοια του άλμπουμ έτσι.

Πιστεύω πως το όριο για τις φωτογραφίες είναι μικρό και ίσως θα έπρεπε να γίνει γύρω στις 10 ή και παραπάνω.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι δύσκολο αυτό ή ακόμα και εφικτό να γίνει, αλλά πιστεύω ότι θα γίνει και πιο όμορφο το φόρουμ.
Βλέπω συνέχεια τις ίδιες και τις ίδιες φωτογραφίες…:slight_smile:

Και άλλο ένα μικρό ζήτημα που θέλω να θέσω. Πιστεύω ότι μέσα στο τμήμα “ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ” πρέπει να προστεθεί ένα ακόμα υποτμήμα όπως τα άλλα που να περιέχει τις “ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ”.

Δεν ξέρω αν η ιδέες μου είναι καλές ή όχι. Απλά εξέφρασα ένα προβληματισμό μου.

Με χαρά μου να ακούσω και τις δικές σας κριτικές, ιδέες και προτάσεις.

Εγω θα ηθελα να ρωτησω,χωρις να γινομαι κουραστικος ελπιζω,πως μπορω να προσθεσω μια φωτογραφια στο σημειο που βγαινουν τα στοιχεια μου αριστερα στην οθονη?το ψαχνω τοσο καιρο και δεν μπορω να το βρω!:245: Giorgo_86 συμφωνω κι εγω στο να υπαρχουν προτασεις αναβαθμησης το φορουμ.

Φίλε Γιώργο, κάθε ιδέα είναι καλή και μπορεί να μας ανοίξει δρόμο για πολλά πράγματα. Οπότε, μη φοβάσαι να τις λες και θα προσπαθούμε όσες μπορούμε να τις υλοποιούμε.
Για τις φώτο: Ξέρουμε ότι είναι λίγες, αλλά είναι περιορισμένος και ο χώρος που νοικιάζουμε στη forthnet. Φέτος το Νοέμβρη λέμε να μετακομίσουμε σε κάτι πολύ μεγάλο, οπότε εκεί θα κάνουμε το σχετικό πάρτυ με τα ανεβάσματα των φωτογραφιών. Βέβαια υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν πρώτα, οπότε βλέπουμε …
Για τα χαρακτηριστικά του προγράμματος: Τo software που τρέχει το φόρουμ είναι το vbulletin το οποίο αγοράζουμε και σήμερα θεωρείται ένα από τα καλύτερα προγράμματα γι’ αυτή τη δουλειά, αν όχι το καλύτερο. Σε αυτό το πρόγραμμα δεν μπορούμε να παρέμβουμε εμείς παρά μόνο να ενεργοποιούμε ή όχι κάποια χαρακτηριστικά του. Για το λόγο αυτό δεν έχουμε ανοίξει σχετικό thread. Μπορείς όμως να γράφεις όποιον προβληματισμό σου και ιδέα σου εδώ. Αν μπορεί να υλοποιηθεί από το software και το θεωρούμε και εμείς σημαντικό, ευχαρίστως να το ενεργοποιήσουμε. :088:

Φίλε Σπύρο δεν γίνεσαι καθόλου κουραστικός. Πρέπει να πας στον πίνακα ελέγχου και αφού μπεις εκεί πρέπει να μπεις στην επεξεργασία avatar. Στη συνέχεια πρέπει να ανεβάσεις μία φωτογραφία ή κάποια εικόνα με τα χαρακτηριστικά που σου λέει. Αν συναντήσεις πρόβλημα επικοινώνησε μαζί μου με pm. :088:

Οκ αδμίνορα…
Ας ελπίσουμε σε μια αναβάθμιση στο μέλλον…