Η ιστορία και η εξέλιξη του περιθωρίου και οι πρώτες ηχογραφήσεις (1870 – 1936)

Ευπρόσδεκτες αφού λοιπόν το θέλει το κοινό οι οποίες παρατηρήσεις περί ορθογραφίας. Φυσικά είναι ευκόλως εμφανές ότι οποιοσδήποτε καταλαβαίνει το προσωπικό θέμα που υπάρχει αλλά δεν μας πειράζει, απλά έτσι για να μην κρυβόμαστε.
Μια και θίγεται το θέμα το προηγούμενων εκδόσεων περί αδέσποτων, δεν τις έχω διαβάσει και δεν τις αναφέρω γιατί σαφώς δεν τις χρησιμοποίησα και για την ακρίβεια έδωσα στοιχεία όταν μου ζητήθηκαν γι’ αυτές από τους συγγραφείς τους. Αυτό μπορεί εύκολα να επιβεβαιωθεί.
Κατά δεύτερον όσο αφορά τις εφημερίδες έχετε υπόψη ότι αυτά ή αρκετά που υποτίθεται δεν αναφέρεται η αρχική πηγή ( π.χ. το φόρουμ να υποθέσω) ίσως να τα έχω βρει χρόνια πιο πριν και αυτό το αποδεικνύουν τόσο email αλληλογραφίας όσο και το ψηφιακό αποτύπωμα της λήψης όπου φαίνεται η ημερομηνία. Ότι βρίσκουμε από το φόρουμ και θεωρούμε πως αξίζει να συμπεριληφθεί σε μια θεματολογία το αναφέρουμε, όπως έχουμε κάνει και παλαιότερα σε προηγούμενη έκδοση, άλλοι δεν το κάνουν, αλλά εκεί περνάνε στα ψιλά. Δεν έχουμε λοιπόν πρόβλημα στο να αποδώσουμε την πηγή.
Το ίδιο επίσης ισχύει και για το τελευταίο βιβλίο του Δημήτρη Κούρτη για τον Κώστα Μπέζο και τα αποσπάσματα όπου λες πως δεν αναφέρθηκε η πηγή.