Εχετε να προτεινετε κατι;

Καλησπερα μαγκες θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε κανενα μαγαζι οπου να υπαρχει καποιο βαρυ ρεμπετικο ( η εστω απλα ρεμπετικο) σχημα και να ειναι κατασταση χυμα κρασι (η εστω εμφιαλωμενο οχι πιασοκ…λε) και μεζες οχι δηλαδη μενου και τετοια. Ευχαριστω για τον χρονο σας:109::109::109:

σήμερα το βράδυ θα γίνει ωραία κατάσταση στο Καλαμπαλίκι. Πάτμου 80 - 82 στα Πατήσια. Πολύ μικρό μαγαζί, πολύ ωραίο φαγητό. Αν είναι πηγαινε σχετικά νωρίς όμως γιατί δεν θα βρεις να κάτσεις. Από ότι πληροφορήθηκα απο τα παιδιά που παίζουν, σήμερα θα έχει τρία τέσσερα μπουζούκια μαζεμένα. Και ο θεός βοηθός!!!

Βασικα δεν ειμουν σαφης θα ηθελα να μου πειτε καποιο μαγαζι να εχω στα υποψιν γιατι ενα φιλαρακι θελει να κερασει την παρεα κατα το τελος του φλεβαρη και ψαχνουμε για κατι οικονομικο που ομως να περασουμε και καλα.

ρε συ γιώργη καλά κάνεις και το μοιράζεσαι, αλλά στο τέλος δεν θα βρούνε να κάτσουνε ούτε αυτοί που το κανονίσανε! ας ελπίζουνε σε ακυρώσεις λόγω βροχής…
μόλις τώρα από εδώ το έμαθα αλλά το σκέφτομαι να πάω και να μείνω απ’έξω, ή να φάω τη θέση κάποιου από την παρέα.

χαχαχαχαχα…αφού δεν θα είμαι εγώ δεν θα υπάρχει λόγος στριμώγματος. :slight_smile:

Φίλε χιτζάζ, το μαγαζί έχει ένα μεγαλούτσικο μακρόστενο τραπέζι. Έχει πολύ καλές τιμές, και είναι νομίζω ότι πρέπει. Αρκεί να πάρεις και να “κλείσεις” όποτε θες αυτό το τραπέζι.

Απλά δεν έχει όλες τις μέρες ζωντανή μουσική. Ψάξε το λίγο στο νετ για το τηλέφωνο. Δεν το έχω εύκαιρο

Μηπως ξερετε κανα καλο κουτουκι στην καισαριανη με ζωντανη μουσικη;

τσέκαρε στο ρεμπετόραμα φίλε μου!