ΕΡΤ απόψε

Εμείς απόψε κατά τις δωδεκάμιση παίζουμε τσαμπούνες στην ΕΡΤ. Νομίζω ότι θα γίνει κι ένας Κλήδονας, φωτιές Αη Γιαννιού κλπ., αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Τελευταία στιγμή το γράφω, γιατί τελευταία στιγμή κανονίστηκε, αλλά αφού το διαβάζετε παναπεί πως είστε ακόμα σπίτι και βλέπετε ίντερνετ, άρα προλαβαίνετε!

Δε νομίζω να υπάρχει άλλο σχετικό νήμα. Για κάθε άλλη ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην ΕΡΤ, γράφετε εδώ. Και πάλι βέβαια δεν είναι πολύ νωρίς -πολλές μέρες μετά το ξέσπασμα των γεγονότων- αλλά έστω.


Δεν έχει μεγάλη σημασία να προσδιορίσω ποιοι ακριβώς είμαστε «εμείς». Σ’ όλες αυτές τις πολυτσαμπουνικές εκδηλώσεις είμαστε πάντα παραλλαγές και υποσύνολα της ίδιας παρέας, δηλαδή όλων λίγο πολύ των τσαμπουνιέρηδων της Αθήνας. Το αν κάθε φορά θα είναι ο Φραγκίσκος, ο Γκελέσος, ο Ρουσολιανός, ο ένας ή ο άλλος δεν έχει μεγάλη σημασία. Απόψε μάλλον είμαστε Φραγκίσκος Τζιωτάκης, Γιώργος Ρεφενές και εγώ, και μπορεί και άλλοι.

το χασα γαμωτο! αν ανεβει δωσε λινκ!

Ανεβαίνουν κάπου αυτές οι «εκπομπές»; Ή εννοείς απλώς να το τράβηξε κάποιος θεατής και να το έριξε στο ΥΤ;

Ανάλογα. Αν έχει λογαριασμό η ΕΡΤ στο γιουτιούμπ ή αν ανεβεί στο ψηφιακό αρχείο. ΕΝ πάσει περιπτώσει αν σε ενημέρωσουν για κάτι ανάλογο ρίξε την πληροφορία! Πώς λεγόταν η εκπομπή??

Ποια εκπομπή; Στην αυλή της ΕΡΤ παίξαμε, στη μόνιμη συγκέντρωση (που όμως έχει αρχίσει να διαλάει). Έχει ένα στέιτζ και κάθε βράδυ παίζουν διάφοροι, μουσικοί, θεατρικοί κλπ… Απ’ ό,τι μας είπαν φίλοι το είδαν ζωντανά σε κάποιο από τα σάιτ που μεταδίδουν ό,τι γίνεται στην ΕΡΤ.

Λοιπόν ΟΚ, αν βρω κάτι θα ενημερώσω, αλλά αν βρει κανένας άλλος ας ενημερώσει κι εκείνος γιατί ούτε εγώ το έχω δει!

το θέμα δεν είναι να τη δούμε στο youtube ή οπουδήποτε, αλλά να είμαστε ΕΚΕΙ για να στηρίξουμε την κατάσταση. γιαυτό γίνονται και οι εκδηλώσεις, για να έρθει ο κόσμος -όχι για να τις βλέπουμε από τον καναπέ μας. έχω την εντύπωση πως σε όλες τις μεγάλες πόλεις γίνονται εκδηλώσεις στα κτήρια της ερτ.

δυστυχώς λόγω τρεχαμάτων και μετακινήσεων δεν έχω περάσει από κει, οπότε μένω κι εγώ στα λόγια από το πληκτρολόγιο…

Όχι φίλε Ροζα το θέμα είναι να τη δούμε αν μας ενδιαφέρει (με ενδιαφέρει προσωπικά) από όπου θέλουμε. Δεν έχω ιδέα αν γίνεται και δω στη Θεσσαλονίκη κάτι ανάλογο, αλλά ούτε και θέλω να ξέρω…Αλλά επειδή το θέμα είναι πολιτικό και εκτός ρεμπέτικου φόρουμ θεματολογίας, το αφήνω…

Από την ομάδα συντονισμού:

Για να μην εξοκείλουμε σε πολιτικές αντιπαραθέσεις, και μιας και το θέμα αφορά εκδήλωση που έγινε, κλειδώνει προληπτικά.