Επισκευή ηλεκτροακουστικής κιθάρας

Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά.
Ο θείος μου εδώ και κάποια χρόνια έχει μια ηλεκτροακουστική κιθάρα που δεν θέλει να φτιάξει( ασχολείται με το φλαμένκο και Χατζιδάκι,Χατζή οπότε δεν την έφτιαξε ποτέ). Για μην μακρύ λόγω έχει σπάσει το καραούλο. Ευτυχώς είναι ένα κομμάτι και δεν έχει θρυματιστει. Έχω κάποια λεφτά στην άκρη και επειδή ειναι καλή κιθάρα και κάποιων χρόνων θα έχει καλό ήχο(Δυστυχως δεν έχω φωτογραφίες δεν τη έχω μαζί μου). Ξέρω ότι αν την πάω σε μάστορα θα πάρω διαφορετικές απαντήσεις. Όμως σε τι τιμές κυμενεται μια τέτοια επισκευή; ιδανικά θα ήθελα να ξοδέψω μεχρι 80€ αν και μπορώ παραπάνω (τώρα με την ακρίβεια βέβαια…)
Σε ποιον θα προτείνατε να πάω; Έχω κάνα δυο υπόψη αλλά θα προτείνατε εξ εμπειρίας; ευχαριστώ πολύ!!!

Γενικά το σπασμένο καράολο είναι μια συνηθισμένη επισκευή. Η χειρότερη περίπτωση για επισκευή είναι όταν κόβεται “μαχαίρι”. Με την έννοια ότι έχει την μικρότερη επιφάνεια για κόλληση. Πάντως αν η κιθάρα αξίζει καλύτερα να την πας εκεί που έχεις υπ’ όψη σου. Και αν μιλήσεις στον οργανοποιό και του εξηγήσεις δεν νομίζω να σου δώσει μια απαγορευτική τιμή.

1 «Μου αρέσει»

Το μεγάλο πρόβλημα και ο δικός μου προβληματισμός είναι ότι έχει σπάσει με τέτοιο τρόπο όπου φαίνεται η βέργα. Οστωσο η ταστιερα είναι άθικτη. Φαντάζομαι όμως ότι δεν θα ειναι μεγάλο θέμα. Ευχαριστώ πολύ!

1 «Μου αρέσει»

ολα γινονται. δες εδω για να παρεις μια ιδεα.

2 «Μου αρέσει»