ΕΠΕΙΓΟΝ - Το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος ζητά χρήματα

Δείτε τον ίδιο τον Ross Daly να εξηγεί την κατάσταση (πατώντας δις το κουμπί cc στο youtube βγαίνει επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους):

Επιπλέον:

http://supportlabyrinth.com/how-to-help/

Όσοι δεν γνωρίζουν τον Ross ως προσωπικότητα, τι δουλειά γίνεται εκεί επί δέκα έτη, με κορυφαίους δασκάλους απ’ όλο τον κόσμο σε πολλές μουσικές παραδόσεις, με εύρυθμη λειτουργία στα οργανωτικά θέματα,οικονομικότατες τιμές, πλήθος ΔΩΡΕΑΝ συναυλιών με τους παραπάνω, καλό θα είναι να το ψάξουν γιατί πρόκειται για πνεύμονα πολιτισμού στον οποίο η-εκάστοτε-κυβέρνηση κωφεύει. Παρακαλώ διαδώστε το σε όσους νομίζετε ότι ενδιαφέρει καθ’οιονδήποτε τρόπο μήπως σωθεί ο Λαβύρινθος.

Προσωπικά, παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες της εποχής, πήρα την απόφαση πριν λίγες μέρες να στηρίξω οικονομικά με ένα μικρό πόσο τον Λαβύρινθο. Ακριβώς όπως λέει ο φίλος polegar, το ήθος που εκπέμπει ο Ross Daly και η σημαντική δουλειά που γίνεται εκεί, απ’όσο γνωρίζω, είναι δύο καλοί λόγοι για να συνεχίσει να υπάρχει το εργαστήρι. Μακάρι να βοηθήσουν κι άλλοι που μπορούνε, όσο μπορούνε.

Ένα άρθρο το οποίο αναφέρει κάποια πράγματα για τον Λαβύρινθο και τον Ross Daly από τον ηθοπιό Νίκο Ορφανό.

http://www.themachine.gr/writing/item/773-o-anesths-o-antiker.html