ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Είμαι καινούργιο μέλλος του forum, γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα εδώ και 40 χρόνια. Παίζω 8χορδο μπουζούκι ερασιτεχνικά, και μετά από 22 χρόνια με το ίδιο όργανο θέλησα να αλλάξω μπουζούκι. Και τότε άρχισαν και τα προβλήματα Δεν ήξερα τι να πάρω, (έτοιμο μπουζούκι καινούριο, μεταχειρισμένο, να κάνω παραγγελία) πόσο να διαθέσω και για ένα καλό όργανο και να μην είναι υπερτιμημένο(1200 1500 2000 4000 6000 10000 ευρώ)και το ποιο δύσκολο από ποιο οργανοποιό. Ξέχασα να σας πω ότι δεν είχα κανένα γνωστό για να συμβουλευτώ για όλα όσα προανέφερα. Κατά τύχη μπέικα στο ρεμπέτικο forum βρήκα τοις ετικέτες που ήθελα μέσα από τοις συνομιλίες και τοις απόψεις σας βρήκα λύσης σε ότι αφορούσε τους προβληματισμούς μου. Μετά από πολλή διάβασμα μες το forum, ψάξιμο, και παίξιμο σε αρκετά οργανοποιεία σε Ηράκλειο Λάρισα και Αθήνα παρήγγειλα το μπουζούκι μου τελικά. Ο βασικός λόγος σε όλα αυτά που προανέφερα και που έγινα μέλλος είναι για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά (π.χ Nightblues, Μπαγιόκος, Huzzam,Pakag,anastashos, Σταθης, christos 109,Papadero, lixouriotis,Πιερος, Θανάσης, Αρης. Kostas™, κ.λ.π……)που μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών τους με βοήθησαν να καταλέιξω στο τι ήθελα και πόσο έπρεπε να δώσω και από πού . Το παρήγγειλα στο κυρ Αντώνη στη Λάρισα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχει τον ίδιο ήχο με τα άλλα μπουζούκια που δοκίμασα όταν πήγα εκεί. Από παλύσανδρο του ζήτησα να το φτιάξει και σε 6 μήνες ελπίζω να το έχω, γιατί πνιγόταν στη δουλειά. Και τέλος η τιμή του 1500 ευρώ(ευτυχώς που είναι επαρχιώτης οργανοποιός γιατί αν ήταν Αθηναίος θα ζητούσε κι αυτός 3000-5000 η 6000 ευρώ για ένα μπουζούκι) Και πάλι ευχαριστώ συγνώμη αν σας κούρασα και συγνώμη στον διαχειριστή για τυχόν λάθος μου κατά τη δημοσίευση του θέματος μου .

Καλωσήρθες φίλε MAN. Καλές συζητήσεις:088:

καλωσηρθες φιλε. ευχομαι να σου βγει καλό…
Βεβαια υπάρχουν και Αθηναιοι που κανουν μπουζουκια με 1500. ( η μαλλον Νικαιώτες… :089: )

Ενα τετοιο ελπιζω να παραλαβω την παρασκευη… :090:

Φίλε μου, με το καλό να γίνει, και να το παραλάβεις!!! Φαντάζομαι δεν θα κρατιέσαι! Χι χι χι !!!:):):):):):slight_smile:
Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι φίλοι εδώ μέσα, είναι πολλοί πρόθυμοι να βοηθήσουν, και με τεράστιες γνώσεις!!! Να είστε φίλοι μου όλοι καλά!!!

Υπάρχει άνθρωπος που πουλάει 4-5 χιλιαδες ευρώ μπουζούκι?

Ναι , υπαρχει και προκειται για συλλεκτικο κομματι υποθετω , το ξανακαναμε θεμα …

Επισης πιθανολογω , οτι και σε καποια δημοπρασια , μπορει η τιμη καποιου εξαιρετικου
παλιου οργανου , εαν υπαρχει προς δημοπρατηση , να πλησιασει και να ξεπερασει ακομα
το προαναφερομενο ποσο !!!

Δεν αναφέρομαι σε αντίκα αλλά σε καινούργιο από κατασκευαστή, υπάρχει κατασκευαστής που ζητάει τοσα χρήματα?

Ξερεις κατι ? ο ανθρωπος ειναι περιεργο ον και απροβλεπτο !!!

Εχεις την εντυπωση οτι καποιοι δεν εντυπωσιαζονται με την υψηλη τιμη ?
γιατι σου λεει θαναι καλο και μπορει οντως να αξιζει , να εχει ο αλλος
βγαλει τα ματια του , μερονυχτα να δουλευει με τα χερακια του και το μερακι του …

Οταν ριχνεις , υποβιβαζεις κατι , οτι κι αν ειναι αυτο , σου γυριζει μπουμεραγκ (για τον κατασκευαστη) , οσο για τον αγοραστη μιλησαμε για ενδελεχη ερευνα αγορας …:088:

Ειναι και η ιδεα που εχουν καποιοι , οτι “το πληρωσα” (εαν διαθετουν το αρζαν) , ανεβαινει το πρεστιζ …

Αλλα με δυο κουβεντες φιλε μου , τα γουστα πληρωνονται , η χειροποιητη εργασια , “οχι” !!!:089:

Παιδιά ευχαριστώ για το καλωσόρισμα εύχομαι και εγώ να βγει καλό το μπουζούκι, αλλά από ότι διάβασα από εσάς και από ότι μου είπε και κυρ Αντώνης δεν θα έχω πιθανών πρόβλημα. Παιδιά αν εξαιρέσεις τα 10000 8000 ευρώ που έγραψα, οι υπόλοιπες τιμές ισχύουν για οργανοποιούς που είναι στη λίστα του forum, όπως είπα και χθες δεν είχα κάποιο να μου συστήσει κάποιο οργανοποιό. Φίλε georgalasg με το καλό να το πάρεις και εσύ το μπουζούκαρο σου, σε Νικαιώτες οργανοποιούς μιας και το αναφέρεις πήγα μόνο στο καρβούνη δεν ήξερα άλλο. Από παλύσανδρο όπως σας είχα πει ότι το ήθελα το κόστος ήταν 2200 ευρώ. Μιας και το αναφέραμε για καλή μου τύχη είχε έτοιμο όργανο στο μαγαζί, ο ήχος του μπουζουκιού που δοκίμασα …. Κορυφαίος.(από τους λίγους ήχους μπουζουκιών που μου έχουν μείνε ακόμα στο μυαλό). Όσο κι αν απορείτε φίλοι μου (alchimistis kai pelagia )οι τιμές 4500 5500 είναι για κατασκευή καινούριου οργάνου όχι συλλεκτικού, σε οργανοποιούς που είναι στη λίστα του forum καιόχι φορτωμένα όργανα με όστρακα για να δικαιολογείσο το κόστος…:mad:

Καλωσόρισες φίλε ΜΑΝ, και με το καλό τ’ οργανάκι σου εύηχο και μαλακό όπως το επιθυμείς!:78:

Όλα καλά φίλε μου και σίγουρα θα πάρεις εξαίσιο μπουζούκι με άριστο value for money απ τον μπάρμπα Αντώνη.:088: Απαράδεκτος όμως που δεν έριξες σύρμα να πάμε παρέα και να κεράσουμε και τσίπουρο καλό…:087: όταν ερθεις να το πάρεις να ειδοποιήσεις:):247: Γρήγορα να περάσει ο καιρός …

ετσι απο Περιεργεια ρε παιδια,εχετε δει τα οργανακια του Σταματη του ‘‘Καβουρα’’…?
εγω παντως εχω παθει πλακα με τα οργανακια του και με την ποιοτητα κατασκευης και ανθρωπου … χαμηλο προφιλ,εξαιρετικες τιμες και πολυ συνεργασιμος.

Ποιός είναι ο Σταμάτης ο “κάβουρας” ;

O Αναστασακης,ειναι καινουριος κατασκευαστης σχετικα και κανει μονο τετραχορδα…φοβερα οργανακια

Φίλε Ισαάκ να είσαι καλά , βασίζομαι στην εμπειρία του κυρ Αντώνη και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά . Ήδη βρήκα μέσα από το Forumκατασκευαστή (Σμύρλογλου Γιώργος ) θήκης από πεπιεσμένο χαρτί και σκέφτομαι να του δώσω τις διαστάσεις που μου είπε ο Κυρ Αντώνης για να την παραγγείλω… λίγο ακριβή αλλά χαλάλι !!!:slight_smile:

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 15:15 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 15:06 —

Φίλε μου Papadero δεν ήμουν μέλος και δεν επικοινωνούσαμε (λόγω δικού μου περιορισμένου χρόνου δουλειά, οικογένεια ) όταν ήρθα Λάρισα για τη παραγγελιά ,γιʼ αυτό δεν έριξα σύρμα. Εχθές μίλησα με τον Κυρ Αντώνη και ισχύει η παράδοση για αρχές Απριλίου που μου είχε πει (εγώ εξακολουθώ να έχω τις επιφυλάξεις μου για την ημερομηνία παράδοσης ).Πριν ανέβω θα σε ενημερώσω .Ο.Κ ! μετά την παραλαβή να πάμε για τα Καλορίζικα !

Ήδη βρήκα μέσα από το Forumκατασκευαστή (Σμύρλογλου Γιώργος ) θήκης από πεπιεσμένο χαρτί και σκέφτομαι να του δώσω τις διαστάσεις που μου είπε ο Κυρ Αντώνης για να την παραγγείλω… λίγο ακριβή αλλά χαλάλι !!!

Πριν παραγγείλεις δες οπωσδηποτε θηκη του Σερεμετη
Τον προηγουμενο μήνα πηγα στο εργαστηριο του Καρβουνη οπου φτιαχνει το μπουζουκι μου και είδα και των δυο. Πολυ καλες και οι δυο. Με τα ιδια χρηματα. Προτιμησα του Σερεμετη. Ξεφευγει απο το τυποποιημενο.
Οποια και να παρεις παντως δε θα το μετανιώσεις… :088:

Την πήρες ετοιμη ή την παράγγειλες; Γιατί κάποιοι από το φόρουμ που παράγγειλαν θήκη στο Σερεμέτη πριν δύο χρόνια … ακόμα την περιμένουν.:087:

Ωχχχχ
Δεν την εχω παρει ακομα
Αλλα ο Καρβουνης μου είπε ότι θα συνεννοηθει αυτος μαζι του και ότι την αλλη βδομαδα λογικα θα την εχει στο μαγαζί του… Ελπιζω να μην την παρω το 2012.
Θα μου είναι και αχρηστη τοτε αφου θα καταστραφει και ο κοσμος… :019:

εγω απο τον Οκτωβρη παντως δεν την εχω παρει ακομα,και υποτιθεται οτι ειναι ετοιμη και απλα θα την παραλαμβανε μια συνεργατης για να μου την στειλει…
Τα συμπερασματα δικα σας…

Θα με βόλευε πολύ αν έκανα παραγγελιά στο Σερεμετη γιατί μένω Καλλιθέα και είναι δίπλα μου .Έχω πάρει 6 με 7 φορές στο κινητό του (6973-269639) , άλλες φορές μου το κλείνουν και άλλες καλεί και δεν απαντάει …Δεν ξέρω τι γίνεται .:241: