Έχω ένα θέμα πλέον το μαγαζί που αγόραζα τις πενες μου στην πατρα από ότι μου είπε δεν φέρνει πλέον τις συγκεκριμένες πενες που επερνα και με βόλευαν μήπως ανεβάζοντας μια φωτογραφία μπορεί κάποιος να μου δώσει μια ιδέα τι μοντέλο είναι η που μπορώ να βρω γιατί με αναζήτηση στο διαδίκτυο δεν έβγαλα άκρη.Ειναι της fender είναι λεπτές και είναι κάπως πιο τετραγωνισμενες στην λαβή. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Αμ’ έλα που κι εκεί έχει εξαντληθεί το στοκ! Πώς την αναζήτησες Μάκη; Εκτός από Fender extra heavy, που είναι κι άλλες, δεν έχει πιο κωδικοποιημένο όνομα; O κωδικός προϊόντος που βλέπω μάλλον αφορά το κατάστημα, όχι το προϊόν γενικά.
Ακόμη και με αναζήτηση google lens από την εικόνα, το μόνο ίδιο που βγάζει (εκτός από τρίγωνες και άλλες πένες) είναι ξανά το ίδιο σάιτ που… δεν έχουν! (Είχαν αλλά σώθηκαν.)
Μήπως έχει διακοπεί η παραγωγή;
(Συγγνώμη δηλαδή που παρεμβαίνω, δουλειά μου δεν είναι, απλώς να δούμε αν λύθηκε του φίλου το πρόβλημα.)
Δεν ξέρω αν βοηθάει ο κωδικός προϊόντος, αλλά νομίζω κάθε μαγαζί βάζει δικό του.
Αρχικά έψαξα με Google Lens. Τίποτα.
Μετά έγραψα στο Google Images “πένες Fender” και έψαξα λίγο. Συνήθως τα μαγαζιά βάζουν και φωτογραφίες στα προϊόντα. Ήμουν τυχερός και την πήρε το μάτι μου.
Αυτό το σχήμα το είχα δει μόνο σε ένα παλιο αγγλικό βιβλίο κιθάρας της δεκαετίας του 60, λέει ότι κάνει για σόλα (ο συγγραφέας Dan Morgan καλύπτει διάφορα είδη μουσικής αλλά προτιμούσε την τζαζ) ενώ οι συνηθισμένες πένες κάνουν για συνοδεία.