όχι όχι:044::044::044:
#yiv105329217 #yiv254540640 .ExternalClass #EC_yiv1021124236 .EC_hmmessage P {padding:0px;} Ωραία σπαζοκεφαλιά…δοκιμάστε τη.
Γεια σας,
Μόνο έξυπνα άτομα μπορούν να ανοίξουν αυτό το αρχείο…όταν το
καταφέρεις θα δεις τα ονόματα των ατόμων που το κατάφεραν …
Πως θα ανοίξεις το επισυναπτόμενο αρχείο???
Είναι ένα λεωφορείο με 7 κοπέλες
Κάθε κοπέλα έχει 7 τσάντες
Σε κάθε τσάντα , υπάρχουν 7 μεγάλες γάτες
Κάθε μεγάλη γάτα έχει 7 μικρά γατάκια.
Κάθε γάτα έχει 4 πόδια
Ερώτηση: Πόσα πόδια υπάρχουν στο λεωφορείο???
Το νούμερο απ’ τα πόδια είναι ο κωδικός για να ανοίξεις το επισυναπτόμενο
φάκελο
Αν ανοίξεις το φάκελο , γράψε το όνομά σου στη λίστα και στείλε το
μήνυμα στους φίλους σου και άσε τους να λύσουν και αυτοί αυτό το
γρίφο.
Το επισυναπτόμενο αρχεία θα το βρείτε εδώ…
http://rapidshare.com/files/128697533/cats__1__1__3__4_.xls
Καλή επιτυχία…
Για να μην αρχίσετε τις ερωτήσεις, δεν έχω βρει την απάντηση!!!
Υπάρχει μια παροιμία: δουλειά δεν είχε ο διάολος και… (έπονται αρκετές παραλλαγές για συμπλήρωση, εδώ εγώ θα συμπλήρωνα: … έξυνε το μυαλό του).
Tελικά το έλυσα…δεν είναι δα και τόσο δύσκολο…
γραφεις στα κουτακια τη λεξη δεκα αλογα.
εννια αλογα γράφεις και ΝΑΙ ΝΑΙ το βρήκες
:):):):):):)
[i][FONT=Arial]Ένας επιχειρηματίας σκέφτηκε το παρακάτω συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για τους υπαλλήλους του: Τους είπε πως θα τους δώσει σύνταξη αμέσως μόλις ο καθένας τους εργασθεί για 8 καθαρές ώρες στο ταμείο της εταιρίας. Η μόνη προϋπόθεση που έθεσε ήταν ότι κανένας τους δεν επιτρέπεται να εργασθεί κάθε μέρα, περισσότερο από το μισό του χρόνου που του απομένει για να συμπληρώσει τις 8 αυτές ώρες. Την πρώτη μέρα δηλαδή ένας υπάλληλος μπορεί να εργασθεί στο ταμείο μέχρι 4 ώρες, τη δεύτερη μέχρι 2, κ.ο.κ. Σε πόσες ημέρες αυτός ο υπάλληλος θα μπορέσει να βγει στη σύνταξη;
[/i][/FONT]
Αν εγώ παζάρευα με τον εργοδότη να πάρω 50 % μειωμένη σύνταξη, αλλά να δουλέψω κάποια μέρα μισή ώρα παραπάνω, θα το δεχόταν; Σε τέσσερις μέρες θα ήμουν συνταξιούχος. Αλλοιώς, θα έπρεπε να εμφανίζομαι μέχρι το τέλος της ζωής μου κάθε μέρα στο ταμείο, να “δουλέψω” για κάποιο κλάσμα δευτερολέπτου, χωρίς προοπτική για σύνταξη ούτε στην εκατοστή ζωή μου. Αυτά έχουν οι ασύμμετρες προσεγγίσεις. Εκτός και αν υπάρχει τρίκ στο κόλπο.
Ποτέ βρε Αρη.
Το άθροισμα 8/2 + 8/4 + 8/16 + … τείνει στο 8 αλλά δεν κάνει ποτέ ακριβώς 8.
[LEFT][LEFT]kostas ™ μπράβο και πάμε άλλο ένα;
[/LEFT]
Ένας πατέρας αποφασίζει να κάνει μια επένδυση για το γιο του. Κάθε επέτειο των γενεθλίων του, κάνει γι’ αυτόν μια κατάθεση στην τράπεζα 10.000 ευρω. Όταν ο μικρός έγινε είκοσι χρονών πάει στην τράπεζα να εισπράξει το ποσό. Προς έκπληξή του όμως διαπιστώνει ότι στον λογαριασμό του έχουν κατατεθεί μόνο 50.000 ευρώ Πως γίνεται αυτό;[/LEFT]
Εμ γιαυτό Κώστα μου και εγώ, πρότεινα παζάρι. Μάλλον και ο εργοδότης είχε διδαχθεί ασύμμετρες προσεγγίσεις.
Μάλλον θα είχε γενέθλια κάθε 29 Φεβρουαρίου.
Την πάτησε ο πιτσιρικάς!
Κάποιος αγόραζε αυγά 0,2 ? το ένα και τα πουλούσε 0,1 ? το ένα. Πώς έγινε εκατομμυριούχος;:080::080::080::080:
Ή τα κλωσούσε παράγοντας κότες που γεννάγαμε κι άλλα αβγά,
ή ήταν ΔΙΣεκατομμυριούχος και χάνοντας σιγά σιγά τα εκατομμύριά του, κατάντησε ένα απλός εκατομμυριούχος σαν όλους μας.
:107:
Ελα ρε Αρη, βάλε κάνα δύσκολο.
Εσείς οι κότες τα γεννάγατε;
:019:
ok πάμε για ένα λίιιιγο δύσκολο και μέτα έχω ενα που τα σπάει
Έχουμε 9 σακιά με λίρες και μια ζυγαριά ακριβείας. Οι λίρες σε κάποιο από τα σακιά όμως είναι κάλπικες. Οι γνήσιες λίρες ζυγίζουν 10 γραμμάρια, ενώ οι
κάλπικες 9 γραμμάρια. –
Πως μπορούμε, με μόνο ένα ζύγισμα, να βρούμε το σακί με τις κάλπικες ?"
Ένας παλικάρι που δεν έχει χρήματα για τσιγάρα κάνει το εξής “κόλπο”…μαζεύει γόπες άφιλτρων τσιγάρων και με αυτές φτιάχνει άφιλτρα τσιγάρα. Με αυτόν τον τρόπο, με 3 γόπες, κατασκευάζει 1 τσιγάρο. όμως , με τον ίδιο τρόπο, με 4 γόπες , κατορθώνει και καπνίζει 2 τσιγάρα!..
Πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό
Λοιπόν!
Από το 1ο σακί παίρνουμε 1 λίρα, από το δεύτερο 2, από το 3ο… 3 λίρες κ.ο.κ… και 9 από το τελευταίο.
Συνολικά έχουμε 45 λίρες.
Αν ήταν όλες γνήσιες στο μοναδικό ζύγισμα που θα κάνουμε, μας δίνουν 450 γρ.
Αν στο ζύγισμα, βρούμε 449 γρ, τότε κάλπικες λίρες έχει το 1ο σακί.
Αν βρούμε 448 γρ., τότε τις έχει το 2ο.
Αν βρούμε 447 γρ., τότε υπάρχουν στο 3ο, και συνεχίζουμε:
446 γρ…στο 4ο
445 γρ…στο 5ο
444 γρ…στο 6ο
443 γρ…στο 7ο
442 γρ. …στο 8ο
441 γρ. …στο 9ο.
[Το βρήκα; Στείλε μου εντός των ημερών, σε παρακαλώ, το πρώτο σακί, έτσι;] :088:
Μαζεύεις από κάτω 3 γόπες και κάνεις 1 τσιγάρο, το οποίο καπνίζεις και σου μένει 1 γόπα.
Μαζεύεις από κάτω άλλες 2 γόπες τις οποίες προσθέτεις στην προηγούμενη και φτιάχνεις ένα τσιγάρο που το καπνίζεις και σου περισσεύει 1 γόπα.
Ως εδώ μάζεψες 5 γόπες από κάτω, αλλά σου περίσσεψε μία, την οποία πετάς κάτω να τη βρει κάνας άλλος και έτσι έχεις χρησιμοποιήσει 4 γόπες ενώ έχεις καπνίσει 2 τσιγάρα.
Σωστός;
(θα βάλεις κάνα δύσκολο επιτέλους;)
Να πω κι εγώ;
Με 4 γόπες φτιάχνει ο τύπος ένα τσιγαράκι και του περισσεύει και μία γόπα.
Καπνίζει το τσιγάρο που έφτιαξε, και έχει αυτή τη στιγμή 2 γόπες.
Μάλλον θα δανειστεί από κάποιον άλλο άλλη μία γόπα, ώστε να έχει 3 γόπες.
Φτιάχνει με αυτές το τσιγάρο του, το καπνίζει, επιστρέφει τη δανεική γόπα …και ούτε γάτα ούτε ζημιά…