Γεδίκης Κώστας - Μπουζουξής

Ένας καρδιακός μου φίλος που το χαμηλό προφίλ του και οι επιλογές του δεν τον κάνουν γνωστό. Προσωπικά πιστεύω πως έχει να δώσει πάρα πολλά στο όργανο και λόγω του ότι έχουμε περάσει πάρα πολλές ώρες μαζί σας διαβεβαιώ πως αυτό είναι ένα δείγμα. Ο Κώστας είναι ένας παίχτης που τον διακρίνει η έντονη αισθαντικότητα και το “πνευματικό” παίξιμο. Τώρα είναι αναπληρωτής καθηγητής σε μουσικό γυμνάσιο της Κρήτης και επιτελεί το λειτούργημα του διδασκάλου.

Πρεπει να εχει μελετησει πολυ Παππο!!!

Αν ξέρεις από καλό κρασί δεν γίνεται να μην έχεις μελετήσει Πάππο

Για τον Κώστα έχω να πω τα καλύτερα, είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος, τόσο πολύ που καλά καλά δεν φαίνεται η αξία του… λίγα λέει, πολλά κάνει.
Τον γνώρισα ως πελάτη, πριν κανα δύο χρόνια του διαμόρφωσα ένα μπουζούκι με μπερντέδες και αρκετά μόρια, για τους επιπλέον πειραματισμούς και ανησυχίες του.
Πολύ σπάνιο στις μέρες μας οι μουσικοί χαμηλών τόνων.

Τάσο είχαμε και εμείς γνωριστεί αν και δεν θα το θυμάσαι. Είχαμε έρθει μαζί με τον Κώστα όταν ήταν να του φτιάξεις το όργανο. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιό σου. Πραγματικά νιώθω περήφανος που ο Κώστας είναι φίλος μου. Σε όλα τα παραπάνω λόγια σου συμφωνώ και επαυξάνω. Να είσαι πάντα καλά και ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά