Αξιόλογοι οργανοποιοί στην Κω

Γειά σας!. Σας χαιρετώ από την όμορφη Λέσβο με αγάπη και ευτυχία!.

Το καλοκαίρι θα ήθελα να δουλέψω για να μαζέψω χρήματα, ώστε να μπορώ να αγοράσω ένα αξιοπρεπές όργανο. Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε και αν γνωρίζετε να μου πείτε που υπάρχουν αξιόλογοι οργανοποιοί στην Κω και ποιοι είναι!.

Έχει στη Λέσβο οργανοποιούς καλούς. Αντώνης Μυλωνάς, Κώστας Χαλιός κα.

Παπούτσι από τον τόπο σου.

4 «Μου αρέσει»

Ο Κώστας ο Χαλιός είναι αξιόλογος οργανοποιός.

3 «Μου αρέσει»

Κι εγώ θα προτιμούσα εκεί που μένω. Σκέψου ότι τον μάστορα θα τον ξαναχρειαστείς και μετά την αγορά. Υπάρχουν κάποια τακτικά και αναπόφευκτα σέρβις, και μετά από κάποια χρόνια (στη χειρότερη περίπτωση και πιο σύντομα) αρχίζουν και οι φθορές και οι ζημιές. Είναι ασυζητητί καλύτερο να ασχοληθεί μ’ αυτά ο κατασκευαστής και όχι όποιος τύχει να είναι κοντά σου.

Στην Κω είναι που θα πας για δουλειά, έτσι; Δηλαδή είσαι διατεθειμένος, μόλις μαζέψεις το κομπόδεμα, να πας αμέσως να το ακουμπήσεις σε αγορά χωρίς να περιμένεις ούτε να γυρίσεις σπίτι σου; Κακός σύμβουλος η παρορμητικότητα.

Την τράτα μου την πούλησα μες στη Θεσσαλονίκη
και γύρισα στη μάνα μου με δίχως μεταλλίκι.

4 «Μου αρέσει»

Εσείς πως ξέρετε τον Κώστα Χαλιό δλδ που τον μάθατε?

Ο Κώστας Χαλιός έχει έρθει σε μαζώξεις και έχει φέρει μαζί αξιόλογα όργανα… επίσης ο δάσκαλος μου στο μπουζούκι ο οποίος είναι επαγγελματίας μπουζουξής έχει την ίδια άποψη…

3 «Μου αρέσει»

Εγώ τον Κώστα τον έχω φίλο και κάθε μέρα είμαι στο οργανοποιείο του και του κάνω παρέα!

Έρχονται επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικοί για να κάνουν επισκευή τα όργανά τους και τους βλέπω που παίζουν και αν τύχει και ξέρουν τραγούδια που τους λέω τραγουδώ κιολας!.

Ωραία λοιπόν συγκλινουμε και οι δύο στην άποψη ότι ο Κώστας Χαλιός είναι αξιόλογος οργανοποιός…

και βέβαια και πως είναι αλίμονο φίλος του είμαι μόνο όταν έχουμε διαφώνιες κάποιες φορές!.