Αψιλίες - Νέος Δίσκος

Ναι αλλά, σε όλη την Ελλάδα, υπάρχουν υπέροχα θέατρα που μπορουν να σας φιλοξενήσουν… Όπως το Θέατρο Απόλλων στη Σύρο ας πούμε. :089: Είμαι σίγουρος πως και στην Κρήτη θα υπάρχουν και στο Ηράκλειο και στα Χανιά ωραιότατα θέατρα.

Και μια δήλωση:

Όχι στο Ολοκληρωτισμό της Αττικής. Μη Θυμάστε τα νησιά μόνο τα καλοκαίρια. Περιοδεία εδώ και τώρα σε όλη την Ελλάδα!!!

Πέρα από την πλάκα, καλή επιτυχία και πάλι και ελπίζουμε να σας θαυμάσομε κι εμείς κάποια στιγμή.

Στην πλακα λεγονται οι μεγαλυτερες αληθειες:089:. Εγω συμφωνω 1000%. Αλλα δυστυχως υπαρχουν παρα πολλες δυσκολιες. Τα μαγαζια δε δινουν μεγαλο ποσοσστο και αν σκεφτεις οτι πλεον ,ακομα και αν βγει καποιος να ακουσει μουσικη, δεν ξοδευει τιποτα, αστα να παν. Τα καλοκαιρια ομως, σε συναυλιες μπορει να γινει διαπραγματευση για ενα στανταρ ποσο.

(εχω ξεφυγει λιγο απο το θεμα, αν το κρινουν σκοπιμο οι διαχειριστες ας το μεταφερουν αλλου)

Στην αλλη γενετειρα του ρεμπετικου, τη Νεα Υορκη, ποτε θα σε εχουμε κ. Μυστακιδη? Εχεις φανατικους οπαδους και εδω οπως ξερεις (και ας πηραμε ολοι τα δισκακια παρανομα!). Περισυ ειρθε ο Νικος Τ. αλλα με “τζαζ” σχημα. Εμεις θελουμε κατι πιο σκληροπυρηνικο!

Αχιλλεας

https://www.discogs.com/es/release/11629240-Δημήτρης-Μυστακίδης-Ευγένιος-Βούλγαρης-Απόστολος-Τσα