Ανταλλαγή οργάνου

Καλησπέρα καταρχήν σε όλους ! Δηλώνω καινούριο μέλος του φόρουμ , και με όλο το “θάρρος” και την ευγένεια πήρα την απόφαση να ανοίξω ένα θέμα το οποίο δεν είδα να υπάρχει *(το λέω επιφυλακτικά βέβαια γιατί όπως προανέφερα είμαι καινούριο μέλος ) .

Ψάχνω λαϊκή κιθάρα .
Ανταλλαγή κατά κύριο λόγο γιατί δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν με βοηθούν να αγοράσω μία (εκτός αν υπάρξει καμιά καλή προσφορά ) .

Δίνω μια ηλεκτρο-ακουστική κιθάρα Farida με μασίφ καπάκι και σώμα , ηλεκτρικά Fishman , σε αρκετά καλή κατάσταση ( ελαφρώς μεταχειρισμένη , 6 μηνών ) .

Περιοχή : Θεσσαλονίκη
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !

γιάννη καλώς ήρθες!
νομίζω ότι δύσκολα κάποιος θα ανταλλάξει ακουστική με λαϊκή, συνήθως την ανάποδη μετάβαση κάνουμε -όπως κι εσύ άλλωστε. εκτός κι αν κάποιος πάρει λαική και δεν του βγεί τελικά, οπότε θα θελήσει να ξαναγυρίσει στην ακουστική.
βάλε μια αγγελία με φωτογραφίες και ακριβείς πληροφορίες, πιο εύκολο είναι να την πουλήσεις πρώτα και με τα λεφτά στο χέρι να ψάχνεις στα μεταχειρισμένα. δεν ξέρω την αξία της κιθάρας σου, αλλά στην θεσσαλονίκη πιθανότατα θα βρεις αξιόλογες κιθάρες σε χαμηλότερη τιμή απ’ ό,τι στην αθήνα.
καλή τύχη!
νίκος

Καλησπέρα Νίκο ! Σ’ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή και την ανταπόκριση ! Το σκέφτηκα και αυτό αλλά είπα να δοκιμάσω την περίπτωση που ανέφερες πρώτα ,και μετά να πάω σε πώληση . Η δημοσίευση αναφέρεται σε όλους , όμως κυρίως στοχεύω είτε “βετεράνους” που έχουν παρατήσει πια το όργανο είτε παιδιά που όπως ανέφερες “δεν τους βγήκε” !

Γεια σου Γιάννη και “Καλωσόρισες” και από εμένα. Καλές συζητήσεις να έχουμε.

Παραπάνω ο liga rosa σου γράφει χαρακτηριστικά :

Αυτό που εννοεί είναι να πας στην κατηγορία “Μικρές Αγγελίες” όπου θα ανοίξεις ένα θέμα με φωτογραφίες ή/και ακουστικό υλικό από το όργανο που έχεις σε διάθεση και θα περιγράψεις το τι ζητάς … είτε αυτό είναι χρήματα είτε ανταλλαγή.

Προσωπικά τώρα, όσον αφορά το θέμα της ανταλλαγής θα συμφωνήσω με τον Νίκο ότι γενικά είναι σπανιότερο φαινόμενο η μετακίνηση από λαϊκή κιθάρα σε ακουστική παρά το ανάποδο.

Καλησπέρα και σε εσένα !
Σε ευχαριστώ πολύ !
Θα το κοιτάξω εντός των ημερών και θα το κάνω έτσι !

Καλώς σας βρήκα , καλές συζητήσεις να 'χουμε , ευχαριστώ για την ανταπόκριση !