Αναζητηση ζουρνα

Φίλος κλαριντζής, κάτοικος Αθηνών, θέλει να την ψάξει με τους ζουρνάδες. Κατά προτίμηση τους μεγάλους, μπάσους μακεδονίτικους. Υπάρχει καμία πρόταση ή συμβουλή για το πού να βρει όργανο;

Αυτό που είχα σκεφτεί εγώ ήταν ότι επειδή ο ζουρνάς γενικά (απ’ όσα λίγα ξέρω δηλαδή) είναι κυρίως υπόθεση των Γύφτων, που προσπαθούν να κρατήσουν το επάγγελμα κλειστό, η πιο προσιτή λύση θα ήταν τούρκικος ζουρνάς από αυτούς που εμφανίζονται και σε καταστήματα οργάνων. Τους ξέρει κανείς; Αξιόπιστοι; Άλλες λύσεις;

Ευχαριστώ.

aytoi που λες απο τα καταστηματα οργανων δεν παιζουν! ειναι μονο γοια να λες οτι εχεις ζουρνα…οι τουρκικοι ειναι μικροι και πριμοι… η μονη λυση ειναι να βρει καποιον παιχτη κ να του ζητησει εναν!! πριν λιγες μερες με ενα φιλο πηραμε απο ενα τετοιο…αλλα θελει πνευμονι πολυ…
σου στελνω πμ

Ειμαι μακεδονας και μεγαλομενος με ζουρναδες. Δεν πεζω ζουρνα αλλα ακουω παρα πολη, το καλιτερο που εχει να κανει ο φιλος σου ειναι να μιλησει με τον Σταυρακη τον παζαρεντζη που κατοικει στην αθηνα και ξερει παρα πολλα απο ζουρναδες. Απο οσο ξερω ολη του η οικογενεια τους αγοραζουνε απο τουρκια.

Παιδιά, ευχαριστώ. Προωθώ όλες αυτές τις απαντήσεις στον ενδιαφερόμενο φίλο, και κάποιες ακόμα που έχω λάβει σε πμ, αλλά στο μεταξύ μπορεί και η συζήτηση να συνεχίζει.

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 18:21 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 18:18 —

Φίλε Ρεμπετομανή, τον Στ. Παζαρέντζη δεν τον βρίσκω στον κατάλογο του ΟΤΕ. Υπάρχει κανένα τηλέφωνο ή άλλο στοιχείο του; (Καλύτερα μέσω πμ) Ευχαριστώ

θα παρω τιλεφονο ελλαδα την οικογενεια μου και θα ροτισω να μαθω.