Αθήνα ή επαρχία???

Καταρχήν γεια σε όλους και συγχαρητήρια για το υπέροχο forum όπου μπορούμε και εμείς οι νέοι να μαθαίνουμε όποια ώρα της ημέρας και αν έχουμε απορίες…!
Στο δια ταύτα, παίζω εδώ και 1 χρόνο και 6 μήνες 4χορδο και επειδή έχω τρέλα με τα ρεμπέτικα πήρα την απόφαση να κάνω την μετάβαση στα τρίχορδα…
Έχω αποφασίσει πως διαθέτω το ποσό των 1200 ευρώ γιατί θέλω να πάρω κάτι που θα μου μείνει. Έχω επισκεφθεί πολλά μαγαζιά στην Αθήνα και έχω και την τύχη να μένω δίπλα στον Κλευτογιάννη στην κυψέλη. Έχω λοιπόν φίλοι μου το εξής δίλημμα, να δώσω τα χρήματα αυτά σε κάποιον οργανοποιός στην Αθήνα που όμως έχει αποδείξει την αξία του,αλλά θα πάρω κάτι μέτριο σε αυτό το ποσό ή να προτιμήσω κάποιον επαρχιώτη τύπου << Λαρισαίος >>,Αντώνης Θεοδώρου όπου με τα ίδια χρήματα αποδεδειγμένα πέρνεις κάτι πολύ καλό…?Επίσης, στην υπομονή σας, θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιον καλό οργανοποιό στην ευρύτερη περιοχή της Αν.Μακεδονίας και Θράκης και ειδικότερα της Ξάνθης γιατί είμαι συχνός επισκέπτης… Ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια και αν προσφέρεται γιατί σίγουρα θα είναι πολύτιμη!

Σου προτεινω να δεις πρωτα μεταχειρισμενα οργανα.Δεν αποκλειεται να βρεις κατι πολυ καλο,ολος ο κοσμος πουλαει φθηνα τη σημερον εποχη.Θα σου προτεινω επισης,αν δεν βγαλεις ακρη,εναν οργανοποιο που δεν τον ξερουν πολλοι και κατα την ταπεινη μου γνωμη φτιαχνει οργαναρες.Στελιος Ποϊκλης,στην Πρεβεζα.Ψηφιζω επαρχια οπως καταλαβαινεις.Όργανά του μπορεις να δεις αν μπεις στο προφιλ μου(καλα το λεω;?),τα δικα μου δηλαδη,ή αν δεις βιντεο του Μανωλη Παππου(το ετος 2011-2012).
Οργανοποιο στην Ξανθη δεν γνωριζω,ισως σε βοηθησει καποιος αλλος.