Αγορά τριχόρδου

Παιδιά θα θελα να ρωτήσω αν κανας έμπειρος ευκαιρεί να πάμε μαζί να ρίξουμε μια ματια για κάνα οργανάκι (τρίχορδο) στη θεσσαλονίκη εντός τις τρέχουσας εβδομάδας.

Έριξα ήδη μια ματια στο δεκαβάλα και μου άρεσε ένα αλλα θα εκτιμούσα πολύ μια πιο έμπειρη “γνώμη” για να μη κάνω κάνα λάθος μιας και τα λεφτά είναι αρκετά.

Χίλια συγγνώμη για τα greeklish αλλα είμαι χρονια στο εξωτερικό και ούτε γνωρίζω πως να γυρίσω σε ελληνική γραμματοσειρά.

Φίλε μου εύχομαι να βρεις ένα όργανο, θα σε βοηθήσουνε σίγουρα και τα μέλη μας από τον Βορρά.

Ένα προγραμματάκι το οποίο μετατρέπει τα greeklish σε ελληνικά είναι αυτό. Αν δεις πήρα το μήνυμά σου και το μετέτρεψα σε Ελληνικά.

Καλή επιτυχία στην αναζήτησή σου.

Φιλε δυστυχως διαλεξες πολυ κακη περιοδο, αυτην την εβδομαδα οι πιο πολλοι την κοπανανε για χωρια κλπ. Εγω θα σου προτεινα να πας μια βολτα απο τον Σταμκο, που βρισκεται στο Κορδελιο

Ευχαρίστως να βοηθήσω, εκτός απο Πέμπτη. Παρασκευή και Σάββατο μπορώ. Στείλε π.μ. και τηλ. αν θέλεις.

Τελικά μετά από σκέψη και μεγάλη επιφύλαξη έκανα παραγγελια παιδιά.

Την πρώτη μου ,και με αγχώνει και κάπως παρόλο που ο μάστορας με διαβεβαίωσε ότι αν δε το γουστάρω δε θα είμαι αναγκασμένος να το πάρω.

Το οργανάκι μου θα ναι έτοιμο σε κάνα τρίμηνο και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βγει όμορφο όπως το φαντάζομαι.

Όταν θα ρθει η ώρα να το παραλάβω θα χαναζητισω τι βοήθεια σας , δηλαδή κάποιον εύκαιρο να πάμε να τεστάρουμε μαζί το αποτέλεσμα πριν τα “σκάσω” :slight_smile:

Εντωμεταξύ λέω να γυρίσω στο “τετραχορδακι” που χω σε τρίχορδο να προπονηθώ λίγο … υπάρχει περίπτωση να πάθη καμια ζημια ένα τετράχορδο αν του περάσεις μονο τρις χορδές και το κουρδίσεις ρε-la-ρε?

Εφοσον ειναι και για μικρο διαστημα δε νομιζω να παθει τιποτα, με την ταση των χορδων δεν ξερω τι μπορει να παιζει. Απο που το παρηγγειλες τελικα το οργανο; (αν επιτρεπεται)

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τις χορδές αλλά απλως να κουρντίσεις την Φα σε Ρε και την Ντο σε Λα

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Γύρισα σε la-ρε-la-ρε και άρχισα προπόνηση …