Αγορά ακορντεόν

Καλησπέρα σας.

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ακορντεόν. Ασχολούμαι ήδη με κιθάρα και τζουρά, έχοντας γνώση σχετικά με ρεπερτόριο και δρόμους, καθώς και κάποια πράματα από θεωρία της μουσικής, οπότε πέρα από το πρακτικό κομμάτι δεν είμαι τελείως αρχάριος. Θα μπορούσε κάποιος να με συμβουλεύσει για την επιλογή ενός κατάλληλου ακορντεόν; Ενδιαφέρομαι και για μεταχειρισμένο μιας και δεν έχω πολύ ψηλό budget.

Ευχαριστώ

2 «Μου αρέσει»

Το Φόρουμ μιας και ασχολείται κυρίως με το ρεμπέτικο, προσελκύει μουσικούς που έχουν σχέση ή αγαπάνε αυτό το είδος μουσικής. Η αλήθεια είναι πως οι ακκορντεονίστες ψηλοσπανίζουν (ή εγώ τουλάχιστον ξέρω λίγους). Βέβαια σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που θα μπορούσαν να σου πουν κάποια πράγματα. Η @Giotto και η @Aptaliko.GR ή ο @giannis_vamvakas εάν έχουν την καλή διάθεση ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν.

3 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα Ηλία,

θα σου πρότεινα να επισκεφτείς τη σελίδα του Παναγιώτη Ζαφειρίου εδώ. Έχει πολλά όργανα για όλα τα μπάτζετ, και το όργανο που θα πάρεις θα είναι σίγουρα σε καλή κατάσταση, αφού ο ίδιος είναι τεχνικός ακορντεόν.

Ο ίδιος θα σου δώσει και όλες τις απαραίτητες συμβουλές! Αν χρειάζεσαι κάτι περαιτέρω μπορείς να μου στείλεις μήνυμα.

Ευχαριστώ alko101 για την επισήμανση, δεν θα το έβλεπα διαφορετικά :slight_smile:

5 «Μου αρέσει»

Σ’ ευχαριστώ πολύ alko101

Σ’ ευχαριστώ πολύ Γιάννη! Θα την επισκεφτώ

Μεταχειρισμένα ακορντεόν είδα και στον Καντέλη στην Μενάνδρου 39. Το τηλέφωνο είναι
2105231243. Δεν ξέρω από τιμές τι κάνει αλλά με ένα τηλέφωνο μπορεί να βρεις κάτι.

1 «Μου αρέσει»

Και στο marketplace του facebook είναι καλή ιδέα να ψάξετε, κατά περιόδους έχω δει διάφορες ευκαιρίες με ακορντεόν που τουλάχιστον φαίνονταν σε καλή κατάσταση, σίγουρα όμως από φωτογραφίες δεν μπορείς να έχεις πλήρη ιδέα

1 «Μου αρέσει»