Θέλω να αγοράσω μπουζούκι από το εξωτερικό

Είμαι από την Αυστραλία και θέλω να αγοράσω μπουζούκι από την Ελλάδα. Ο προϋπολογισμός μου είναι ~ 600 έως 800 ευρώ. Ψάχνω για ένα μπουζούκι που ταιριάζει στη ρεμπέτικο μουσική. Ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει συστάσεις, διότι δεν θα είμαι σε θέση να δοκιμάσω πριν το αγοράσω. Έχω ερευνήσει μερικούς κατασκευαστές μπουζουκιών, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιος μπορεί να πουλήσει διεθνώς.

Καμιά σκέψη;

2 «Μου αρέσει»

Στα 600-800 είναι και τα μεταφορικά η είναι επιπλέον?

1 «Μου αρέσει»

Ο Ραπακούσιος σίγουρα το κάνει, αν τον έχεις στα υπ’ όψιν. Έχει πάρε δώσε με πολλές χώρες, έχει ψάξει (όχι βέβαια για όλη τη γη αλλά για πολλά μέρη) τι ισχύει με τελωνεία, ποιος τρόπος αποστολής συμφέρει κλπ.

Ωστόσο Ραπακουσιο σε αυτο το μπάτζετ δύσκολα

1 «Μου αρέσει»

Η μεταφορά θα είναι 100 ευρώ έως 120 ευρώ περισσότερα

Καλησπέρα σας. Μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link μπουζούκια του Π.Σταμκου με εξαιρετική κατασκευή και ήχο, σε πολύ προσιτές τιμές. Μαζί με πολύ ενισχυμένη θήκη μεταφοράς και έξοδα μεταφοράς το συνολικό κόστος θα είναι περίπου 750-780€.
Υπάρχουν όργανα με μικρές παραλλαγές στην φιγούρα. Μπορούμε να στείλουμε επιπλέον φωτογραφίες και βίντεο με τον ήχο των οργάνων. Ευχαριστούμε.

2 «Μου αρέσει»

Εχεις ψάξει στη τοπική ελληνική κοινότητα; Αν εισαι κοντά σε μια από τις πόλεις με σχετικά μεγάλη ελληνική κοινότητα ίσως να σε συνέφερε η αγορά μεταχειρισμένου στα χρήματα αυτά. Φαντάζομαι αν ηλεκτρονικά πχ. facebook marketplace/ classifieds δεν μπορείς να βρεις κάτι, θα μπορούσες να βρεις κάτι μέσω word of mouth… Βρες που συχνάζουν έλληνες μουσικοί πχ. εστιατόρια, μουσικές σκηνες κλπ. και πήγαινε να φας/πιεις εκει. Πες ότι είσαι στο ψάξιμο για όργανο και ενδέχεται να χτυπήσεις φλέβα χρυσού!

1 «Μου αρέσει»