«Βαρύ» ζεΐμπέκικο

Μήπως θα έπρεπε να γυρίσουμε στα παλιά, όταν υπήρχε η χαρτουρα και τα
πανηγύρια. Όλοι τώρα βγαινουν να γεμίσουν την στομαχα τους να πουν τις …
…Και οχι να γεμισουν την κεφαλα τους

Edw sthn Brazilia sto Sao Paoulo ta pragmata einai pio poluploka , den uparcei magazi stashmo , diaforeV orchstreV paizoun se magazia diafora , h pelatia einai polu diaforetikh sto idio to magazi , loipon sthn idia thn bradia paizoun ola ta idh mousikhV , analoga thn pelatia archnaei to programa , me dhmotika , laika palia , anamhgmena me tsiftetelia , ta duqen entecna , coreuoun tote coreuteV maskaradeV me stoleV , gia na touV doun oi xenoi (brazilianoi) , meta kainourgia laika , meta yeftolaika(SfakianakhV Banth ktl) , meta pou ecei fugei o duqen kaloV kosmoV , dhladh peripou ta mesanucta , archnane na paizontnai ta Smurneika parodisiaka (mpalouV , kalamatianouV kai amanedeV) kai ta alhqeina laika tsiftetelia , casapika kai zeimpekika . Loipon ti kanoume emeiV , o kaqe enaV analoga me ta gousta tou ftanei kai feugei apo to magazi , egw kai h parea mou ftanoumai sta magazia peripou ta mesanucta , tote sthV mikreV wreV paizoumai h leme kana tragoudaki , pernoume tiV bolteV maV … Bebaia , kaqe sungkotima kai kaqe magazi ecei akoma thn dikitou idiotropoia , epeidh o idioktithV kapiou magaziou ecei scolh corou , oi maskaradeV ecoun megalhtero programa , se ala magazia oi maskaradeV oute parousiazounte , uparcoun mpouzouxhdeV pou den paizounai casiklhdika , aloi den paizounai duthkh(xenh , sampa pc) mousikh … Gia to edw peribalon opoiodipote zeimpekiko einai bari … Edw sthn Brazilia , gia mia megalh merida tou ellhnismou ta rempetika einai kati to upotumhthko kai periqoriako mecru shmera .

Edw sthn Brazilia , gia mia megalh merida tou ellhnismou ta rempetika einai kati to upotumhthko kai periqoriako mecru shmera .

Λίγοι και καλοί!Πάντως να δείς καμια Βραζιλιάνα να χορεύει τσιφτετέλι είναι μεγάλη υπόθεση φίλε μου…:019:

Analoga thn Braziliana … Oi perisotereV gunaikeV se auta ta magazia apo mhn ellhnikh katagogh katagonte apo Libanezwn , Suriwn kai Armenidwn ,h alh europaikh katagogh pou kai pou erconte merikeV mhsomaureV pantremeneV me kanenan ellhna pio aqwo , kai pragmatika eceiV dikaio , anti na einai o coroV thV koiliaV :019: ghnetai o coroV twn gourlotwn kwlwn :019:SAMPAROUNE :079:ta tsiftetelia , prin panw apo trianta cronia eida polleV ierodouleV maureV kai mhsomaureV sta mpouzoukia tou SantoV sto limani , pou ergazontousan :089:kai prosferan eucarhsthsh stiV erwtikeV anagkeV twn nautwn apo ta ellhnika ploia … Giauto otan coreuane auteV se ekineV tiV nucteV magikeV kai oneiremeneV tragoudousamai : ArapineV maureV xekwliareV me ouiski …Twra polla apo ta ellhnika empwrika ploia pou ftanoun edw ecoun pleiroma kinezwn kai filipinwn … opote kleisane ta mpouzoukia (skuladhko:092:) sto limani:016: …

To εχω δει αυτο . Ο τυπος χορευει απιστευτα. Στον τοπο οπως το λες

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 22:27 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 22:24 —

Σε λαθος θεση εβαλα το μνμ:108:
Θα μαθω που θα παει:78:

Για την ιστορία, ο χαρακτηρισμός «βαρύ ζεϊμπέκικο» απαντάται και σε ετικέτες δίσκων. Δείτε για παράδειγμα εδώ την ετικέτα από το τραγούδι «Το μπουζουκάκι» του Σκαρβέλη.

2 «Μου αρέσει»