Τακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2010

Εγώ τό’χασα όλο το σκηνικό λόγω έκτακτου επαγγελματικού ταξιδιού αλλά με τόσα videάκια που είδα είχα πλήρη εικόνα. Μπράβο και πάλι μπράβο.
Ελπίζω να τα καταφέρω για τις 9-7.

Στέφανε παίζε εσύ με την ψυχή σου, όπως παίζεις ούτως ή άλλως, και σου χαρίζω τα δικά μου καράβια!!!:089:(από μικρός ήθελα να το πω αυτό:112: :))

Να θυμίσω μόνο ότι τον Στέφανο με τον φίλο του τον Πάνο που παίζει πολύ καλή κιθάρα και τραγουδάει επίσης καλά, μπορούμε να τους απολαύσουμε και στο Παρκάκι της Αδριανού, Θησείου 12 στο Θησείο…Σάββατα και Κυριακές συνήθως.

Ένα μεγάλο μπράβο και απο 'μένα στους εικονολήπτες και τους ηχολήπτες της βραδιάς και ενοείται σε όλη την μάζωξη!!!Πιστεύω οτι ήτανε απο τις καλύτερες μαζώξεις που έχω παρεβρεθεί εγώ τουλάχιστον.Πάντα τέτοια ρε μάγκες!!!

Πο πο τι μαζωξάρα ήταν αυτή! Κρίμα που την έχασα (άτιμη εξεταστική). Μπράβο σε όλους τους καλλιτέχνες (μουσικούς και εικονολήπτες). Όσον αφορά την επόμενη, δεν το κάνουμε μετά τις 12 του μήνα μπας και περάσουμε και κανα μάθημα εμείς οι φοιτηταί;

καλέ, αυτή ήταν έκτακτη ετήσια μάζωξη, όχι τακτική! δηλώνω από τώρα συμμετοχή για την καντίνα στις 9 του μηνός!
ρε σείς, πλακωθήκατε να παίζετε κι αφήσατε τα σουβλάκια και τα λουκάνικα άθικτα -εκεί έγινε αισθητή η απουσία μου…
για όσους τραβάνε βίντεο ή ηχογραφούν: επειδή είναι δυνατές οι εντάσεις από τόσα όργανα και φωνές, κοιτάξτε μήπως υπάρχει ρύθμιση για να χαμηλώστε τη στάθμη εγγραφής. είναι κρίμα να πικάρει και να παραμορφώνει με το παραμικρό, σε τόσο ωραία παιξίματα.

Νίκο σε διαβεβαιώνω ότι τα ηχητικά αρχεία δε φτάσανε σε πικάρισμα, εκτός από το σημείο των πυροβολισμών που πέσανε στο τσακίρ κέφι. Όλα τα υπόλοιπα χρειάστηκε να τα ενισχύσω.

Η επόμενη μάζωξη θα γίνει την Παρασκευή στις 9 Ιουλίου στην Καντίνα στο Πέραμα. Για όσους δεν γνωρίζουν κατά που πέφτει μπορούν να βρουν πληροφορίες στο περσινό ποστ όπου είχαμε μαζευτεί μια Παρασκευή και περάσαμε όμορφα. Ξεκινήστε να μου στέλνετε π.μ. έτσι ώστε να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε.

Είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι,και δεν βλέπω εγκαίρως τα μηνύματα,Διαβεβαιώ τον φίλο ΔΙΟΝΥΣΗ ότι τα άτομα στα οποία αναφέρθηκα,γνωρίζουν ότι θα αναφερώμουν σε αυτούς - όλοι αυτοί ανεξαιρέτως, με τιμούν με την πολύχρονη φιλία τους -, και δεν υπάρχει πρόβλημα.

Περιμένουμε τις δηλώσεις για την Παρασκευή 9 Ιουλίου.

Καλό θα ειναι να ξέρουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα τα άτομα που θα έρθουν,γιατί λόγω προβλήματος υγείας του ιδιοκτήτη,θα φέρει προσωπικ’ο να τον βοηθήση,οπότε καλό είναι να τον βοηθήσουμε και μεις.

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82&daddr=&hl=el&geocode=FaxBQwId_MlnAQ&mra=mr&sll=37.961451,23.579181&sspn=0.002533,0.005681&ie=UTF8&t=h&z=18

843 από ΗΣΑΠ Πειραιά, Β18 Γ18 από Ομόνοια.

[i]Την περίμενα τη μάζωξη στην Καντίνα, αλλά 9/7 κατά 90% δε θα μπορέσω να παρευρεθώ.
την επόμενη φορά :wink:

Καλά να περάσετε όλοι.[/i]
Καλό ξημέρωμα με πενιές στο Πέραμα

Ζηλεψα κ εγω που δεν ημουν εκει την τελευταια φορα! Πραγματικα ηταν ολοι εξαιρετικοι!
Η μεγαλη παρεα του φορουμ παντα παρων μαζι με καταξιωμενους παιχτες του 3χορδου κ οχι μονο!

Απο που να αρχισω! Ο Peven διπλα με τον κ πολιτη να παιζουν ζωντανα τον Αλανιαρη του Μαρκου,οπως ειχαν κανει σε παλαιοτεη ηχογραφηση!
Το ακορντεον να δινει χρωμα,η κυρια απο την Φιλανδια να τιμα με την κιθαρα της το ρεμπετικο,ο κυριος με το μουστακι απο το ονειρου Ελλας να παιζει στο διπλανο τραπεζι! Ο κυριος με το μπλε πουκαμισο που επαιζε μπουζουκι ,ο κιθαριστας διπλα απο το Σπυρο Γκουμα τιμησε κ το μπουζουκι σε ενα βιντεο!
Ο Σπυρος Γκουμας με την γλυκια πενια του κ την αρτια τεχνικη του!Ηταν ολοι πραγματικα υπεροχοι! Μπραβο σε ολους κ σε μια απο τις επομενες συναντησεις θα ειμαι κ εγω σιγουρα να απολαυσω απο κοντα το γλεντι!(αν ξεχασα καποιους ζητω συγνωμη γιατι σαν νεο μελος δεν μπορω να τους διακρινω ολους καλα)

εχω παρατηρησει κ κατι αλλο στις μαζωξεις του φορουμ.Βρε παιδια αυτο ειναι γιορτη μπουζουκιων κ εκτος απο το γλεντι ειναι πραγματικη ευκαιρια για καποιον που ενδιαφερεται να αγορασει μπουζουκι να ερθει κ να ακουσει δημιουργιες απο ολους σχεδον τους οργανοποιους!

 	 Την Παρασκευή στην καντίνα, στο Πέραμα, 9 με 10, έχει έκθεση κατασκευαστών.  Είσοδος 20 Ε, για μέλη του φόρουμ δωρεάν.  Δοκιμή οργάνου:  μερίδα καλαμαράκια και μισό κιλό κρασί.

Μόνο μην ξεχάσετε να μου στείλετε π.μ. για να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε/είτε.

Κύριε Πολίτη ξερουμε ποιοι κατασκευαστές θα παρευρεθούν στη έκθεση

Φίλε Μορφέα, πλάκα σκέτη ήταν το #389. Καμμία έκθεση δεν θα γίνει, εκτός εκείνης των εαυτών μας, που όμως την έχουμε συνηθίσει πιά…

Κρίμα και πήρα μια χαρά…

Πού και πότε η επόμενη σύναξη, παίδες ?

Παρασκευή 9 του μήνα, Γιάννη, στην καντίνα Περάματος. Δες λίγο πιο πάνω σε αυτό το θέμα.

Ευχαριστώ, Νίκο.

Καμμ1 κατά βορρά μεριά προβλέπεται ?