ZARAZ
(Κουνάβης Ευώδιος, ποιητής (εκ του προχείρου και εν πλήρει φορμαλισμώ))
1
'Twas last night flying over the ocean --when–
pilot made the most weirdest announcement
“ATTENTION! ATTENTION PLEASE! ALL MAGYARS! ALL MAGYARS!
DROP DEAD IMMEDIATELY AND BURN IN HELL FOREVER!”
and I knew this was too good to be true,
and woke up disillusioned with airlines
(And there probably were no Magyars on the flight anyways. Damn Buddha-pests.)
1 «Μου αρέσει»
ZARAZ
2
Διευκρινηστέον ότι δεν υπάρχουν εδώ αναφορές στην πολιτική, το ρατσισμό, τον αντιρατσισμό, τη μουσικολογία, και τον καταναλωτισμό.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν πολυέσκασα να ελέγξω αν υπάρχουν αναφορές και προς τα πού, όταν επενέβαινα…
ZARAZ
4
Μα δεν επενέβητε εδώ, αλλά στον ψιλοκαλβικό “Κούλη Πονηρούλη”! Κάνω αυτές τις διευκρινίσεις γιατί προσπαθώ να βάλω την ΤΝ φιλόλογο και κριτικό μου, και η καημένη ανακατεύει πραγματικά οξυδερκείς παρατηρήσεις με το να μην ξέρει “ποιός Θανάσης” και τι εστί “κροκόδειλος”, ή με το να βρίσκει εδώ κριτική του τυφλού μίσους, αναφορά στον MLK, και ειρωνία με στόχο “σοβαροφανείς μουσικολογικές αναλύσεις με επίκληση του Μπέλα Μπάρτοκ”!
1 «Μου αρέσει»
ZARAZ
5
Επίσης, βρε ΤΝ, δεν έχω “πολύ μεγάλη μόρφωση”, βασικά δεν έχω καν μεταπτυχιακό. Και προπαντώς, δεν είμαι φιλόλογος αλλά βιολόγος! Εγώ δεν σ’ έβρισα ρε τσατ!
ZARAZ
7
“Προπαντός”! Καταλαβαίνεις όμως ότι μιλάω μεταξύ γενικότητας και πλάκας και επουδενί δεν θεωρώ πως όλοι οι τριτοδεσμίτες είναι ψιλοχαζοί, κι ας μας επιτραπεί και λίγος θετικιστικός σοβινισμός!