32ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ

Κατόπιν του -παρακάτω- ποστ *3 θεώρησα καλό και έσβησα το “ποστ” του όλου πολιτιστικού προγράμματος του Φεστιβάλ (μπορείτε να το δείτε ολόκληρο στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ)


Λοιπόν, στο Φεστιβάλ φέτος, θα συμμετέχουν με λαϊκορεμπέτικο πρόγραμμα :

  • Δ. Κοντογιάννης και Σ. Παπάζογλου - σε ένα αφιέρωμα στον Π. Γεραμάνη (ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ)
  • Λαϊκό γλέντι με τον Αγάθωνα (ΣΑΒΒΑΤΟ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ)

Δεν θα’πρεπε να μας ενημερώσει ο …Άρης γι’άυτο;

(ρωτάω τώρα…)

Ο Άρης συνειδητοποιεί ότι το ρεμπέτικο φόρουμ δεν είναι χώρος ανακοινώσεων κανενός κόμματος για το λόγο αυτό δεν είναι χρήσιμο να ξέρουμε το πότε θα μιλήσει κάποιος υποψήφιος ή μέλος κάποιου (οποιουδήποτε) κόμματος. Η ανακοίνωση θα μπορούσε να γίνει μόνο για τις λαικές - ρεμπέτικες συναυλίες που είναι πολύ αξιόλογες (όπως πάντοτε είναι στο φεστιβάλ ΚΝΕ οδηγητή) και όχι για τα υπόλοιπα.

Επίσης, να προτρέψω όλα τα μέλη να χρησιμοποιούν το ημερολόγιο όπου μπορούν να καταχωρούν εκδηλώσεις και συναυλίες για το λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι που γίνονται στην περιοχή τους ή που έχουν πέσει γενικά στην αντίληψή τους.

Y.Γ. Για τις εκδηλώσεις που περνιούνται στο ημερολόγιο μπορούν να αναρτώνται ακόμη και αν συμμετέχουν λαικοί οργανοπαίκτες που υπηρέτησαν ή υπηρετούν πιστά το λαικό τραγούδι ή αναφέρονται στην παραδοσιακή μας μουσική ή την παραδοσιακή μουσική άλλων χωρών.

Τι ‘ν’ τούτο πάλι; Έχω χάσει κάτι -για νέους κανόνες- στο φόρουμ;
Σόρι, admin, αλλά δεν είχε καλές εκδηλώσεις το φεστιβάλ Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και δεν έβαλα ποτέ κάτι, μιας και δεν ήταν του γούστου μου… :019:

Προσπάθησα πολύ κι εκεί, αλλά μέχρι το απόγευμα ήμουν σε δοκιμαστική περίοδο μέλους και “τσίναγε” το ημερολόγιο. Ή πάντα θα περνάει από έγκριση η κάθε προτεινόμενη εκδήλωση;

Πάω για τις διορθώσεις… Τώρα που το συνειδητοποιώ κι εγώ, ας πάω παραπάνω, να τα σβήσω όλα και ν’ αφήσω μόνο τα ΓΛΕΝΤΙΑ !

Τώρα δηλαδή εγώ πρέπει να σου απαντήσω? :240:

Οι εκδηλώσεις δεν περνάνε από έγκριση, απλά κοιτάζουμε λίγο μη τυχόν γράφει ο καθένας του κεφαλιού του. Για το λόγο αυτό δεν αφήνουμε κατευθείαν την κάθε καταχώρηση να βγει στον αέρα.
Είναι πολύ χρήσιμο το ημερολόγιο για την καταγραφή των διάσπαρτων εκδηλώσεων και μπορεί να γράφει ο καθένας σε αυτό.

ΟΚ. σβήστηκαν τα παραπάνω πολιτικοπολιτιστικά. Αλλά, να βάλω μέρα-μέρα τις εκδηλώσεις στο ημερολόγιο δεν θα προκάμω… Αν αξιολογηθούν ως σχετικά, καλό είναι να μπουν από κάποιον διαχειριστή.
Θα τα ξαναπούμε με την πλήρη επιστροφή μου -καταμεσούντος του Σεπτέμβρη.

Πάντα καλά να 'μαστε -και να βρισκόμαστε !