🎵 Τι τραγούδι ακούμε... τώρα!

«Γειά σου Κωστάκη» ακούω να λέει η ίδια, αλλά παρακάτω στα σχόλια κάποιος ρωτάει αν παίζει ο Νικολόπουλος και δύο άλλοι μιλάν με βεβαιότητα για (Βασίλη) Ηλιάδη, που πράγματι με αυτόν μοιάζει αρκετά. Όποιος ενδιαφέρεται, ας ψάξει στο αρχείο της ΕΡΤ ( “Μουσική Βραδιά” του Γιώργου Παπαστεφάνου 1976).

1 «Μου αρέσει»

Φρέσκο φρεσκο απ’ τον Κωσταντή

2 «Μου αρέσει»

Parapoly orea, Sotiria from EVIA

1 «Μου αρέσει»

Τι κούρδισμα έχει εδώ παιδιά, Ρε-λα-φα;

3 «Μου αρέσει»

Παίζει το κομμάτι από φα, σε κούρδισμα ρε-ντο-φα (άκου στο 4.10). Εξαιρετικόςο Καδόγλου, και σαν κατασκευαστής και σαν παίχτης.
Ο Μάρκος το παίζει σε πειραιώτικο ντουζένι (ρε-σιb-σιb), δες εδώ μια ωραία καλαματιανή κομπανία που το παίζει έτσι (@mpotis) :
https://www.facebook.com/100015419378927/videos/1024739421383361

3 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ Νίκο! Και τα 2 κουρδίσματα έχουν τη χάρη τους. Πολύ καλά τα παιδιά από Καλαμάτα, ωραίο το άκουσμα σε αυτό το ντουζένι (δεν το ήξερα οτι ήταν σ’ αυτό στο πρωτότυπο)!

2 «Μου αρέσει»

ο περιστερης παιζει στο δισκο και οχι ο μαρκος. προφανως ομως ο μαρκος θα του το ειπε…

Κάτι τέτοια ρε παιδιά, πώς διάολο τα ξέρετε;

2 «Μου αρέσει»

αυτοί ποιας σχολής είναι?

Ξεκάθαρα σχολή Ζαμπέτα!

1 «Μου αρέσει»

στο δευτερο μερος του σοου, ενα χιτζαζ αλλιωτικο απο τα αλλα…

μια κιθαρα μια ορχηστρα, ο ενας και μοναδικος… ο γιωργος κατσαρος!!!

5 «Μου αρέσει»

το τραγούδι της ημέρας.

4 «Μου αρέσει»

Για την ημέρα. Και τις άλλες.

4 «Μου αρέσει»

να γιατί ο Κ. Καρίπης ήταν μεγάλος τραγουδιστής και “μεγαλύτερος” κιθαρίστας.
απολαύστε τετραφωνίες ,εβδόμης και ελαττωμένες (ντιμινουίτες).

2 «Μου αρέσει»

Ise Esi O Anthropos Mou (Remastered) - YouTube τέτοια τρυφερότητα που όμοια δεν υπάρχει σε αυτό το τραγούδι !

1 «Μου αρέσει»

Έχει ξαναμπεί;

1 «Μου αρέσει»

Επίκαιρος για άλλη μια φορά δυστυχώς

3 «Μου αρέσει»

ο δεδες ειναι ο σολιστας?

αφιερωμενο με αγαπη στον κυριο σπυρο, που του αρεσουν τα δυτικοφρων… :slightly_smiling_face:

4 «Μου αρέσει»