μιας και αναφερθήκαμε στον μαέστρο, βιολιστή Fred Elias.
εδω (“Γύρισε αγάπη μου”) μαζί με Γιάννη Τατασσόπουλο
Τατασόπουλος “Γύρισε αγάπη μου” 1959 Fred Elias (USA)
Γιάννης Τατασόπουλος “Ντλιγκερ”, στην Αμερική, από συνεργασίες με τον μαέστρο Fred Elias και την ορχήστρα του. ~ Σολίστ (μπουζούκι) και τραγούδι ο Γιάννης Τατασσόπουλος!, για δίσκο βινυλίου (LP) το 1959. ~Δισκογραφική εταιρεία: Intrasonic rec., ΔΙΣΚΟΣ: MYSTICAL TEMPTATIONS (Μυστικοί πειρασμοί), (with Black Cat) - Fred Elias orhistra & John Tatassopoulos, USA.
το τραγούδι περιέχεται στο LP
“mystical temptensions”
- Για περίπου 15 χρόνια συνεργάστηκε με τον Λιβανέζικης καταγωγής βιολιστή Fred Elias. με τον οποίο σχημάτισαν συγκρότημα και πραγματοποίησαν συναυλίες σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ και εμφανίσεις στην τηλεόραση.
"ΡΙΞΕ ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΦΕΡΤΕ ΒΟΤΑΝΙΑ ΜΑΓΙΚΑ, “ΕΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ” (Αγαπη μου γλυκια ελα κοντα μου πια!)
“Παίζει η ορχήστρα του Fred Elias. Σολίστ ο Γιάννης Τατασόπουλος (μπουζούκι τραγουδι) και οι μουσικοί: Fred Elias Πρώτο και δεύτερο βιολί και βιόλα, Τζό Κουγουμιάν Ούτι, Ρίτσαρντ Μπαϊρούτι Ούτι και μπάσσο, Τέντυ Παπάς Κρουστά, Νίκος Κόκκορας Κιθάρα και μπάσσο, Γιώργος Κόκκορας Ακορντεόν και αρμόνιο, Αρθουρ Τσινγκρίς Κρουστά, Ρον Κίμπυ Κρουστά, Μάικλ Γκρέσιαν Κρουστά.”