Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά - Τρέιλερ ταινίας

Πριν 8 μήνες δημοσιεύτηκε αυτό εδώ το βίντεο στο Vimeo. Φαίνεται ενδιαφέρον, και βλέπω πολλές γνωστές φάτσες (@nikos_politis γκουχ γκουχ) (βέβαια πρέπει τα πλάνα να γυρίστηκαν αρκετά χρόνια πριν…).

Βγήκε η ταινία; ξέρουμε κάτι γι’ αυτό; Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον…

1 «Μου αρέσει»

Δεν έχω ιδέαν, δεν τα παρακολουθώ πλέον τα της ομάδας αυτής.

Ρε παιδιά, αυτό όντως φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!

Παρακολούθησα τη δημιουργία ενός άλλου μουσικού ντοκιμαντέρ παρόμοιας δομής, ανεξάρτητου (δεν ξέρω αν είναι κι αυτό ανεξάρτητο), και είχε τραβήξει μπορεί και πάνω από δέκα χρόνια. Βγήκε όμως τελικά.

Άμα φτάσεις σε οικονομικό αδιέξοδο αλλά έχεις ήδη κάνει κάμποση δουλειά, δεν την πετάς. Περιμένεις και ελπίζεις ότι κάτι θα γίνει. Κάποια στιγμή γίνεται.

Οπότε, αν δεν υπάρχουν ειδήσεις για την πρόοδο αυτής της ταινίας, δε σημαίνει τίποτα.

Χώρια που θα μπορούσε να είναι μια ταινία που ολοκληρώθηκε, να έψαχναν για φεστιβάλ, και να έπεσαν στον κορονοϊό. (Τώρα που το σκέφτομαι, κι ο δικός μου δεν ξέρω αν πρόλαβε να την παίξει.)

εχει και σενα εκει μεσα… αλλα ολη η μακεδονια χασαπικο…?? γι’αυτο ζηταν και χασαπια τα χορευτικα οταν χορευουν μακεδονια? ζαραμο και χασαπια λεν…

θα καταντησει σαν τα μπλουζ στο τελος… θα ξεφυτρωσουν ρεμπετικες μπαντες σε ολο τον κοσμο, θα γραφουν και δικα τους τραγουδια, θα κανουν και ρεμπετικα φεστιβαλ, η διαγωνισμους.

Η ταινία παίχτηκε πριν από 2 μήνες:

Ο Έντης ο Έμερης και η παρέα του

Και εδώ:

1 «Μου αρέσει»

Όχι όλη, δες εδώ. Δεν θυμάμαι βέβαια, πώς ακριβώς είχε τεθεί η ερώτηση από τον κ. Τράγγαλο, αλλά νομίζω ότι ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι οι χοροί χασάπικος και ζεϊμπέκικος δεν ήταν γνωστοί και διαδεδομένοι σε όλη την Ελλάδα, πριν γίνει γνωστό το ρεμπέτικο τραγούδι, με εξαίρεση κάποιες περιοχές στις οποίες περιλαμβάνεται (για τον χασάπικο) η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, Κων/λη και άλλες.

1 «Μου αρέσει»