Ψηφίστε χασάπικο 5 μαθητών Μουσικού Σχολείου Τρικάλων για πανελλήνιο διαγωνισμό

Βοηθάτε ρεμπέτες του ντουνιά… Τραγούδι δικό μου, για τον διαγωνισμό του ΣΚΑΪ, σε συνεργασία με την LG:
Πέντε μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων συνέθεσαν ένα τσιτσανικής έμπνευσης τραγούδι με τίτλο «Τρικαλινή Αγάπη», που παραπέμπει φυσικά, ως τίτλος, στο «Τρικαλινή παλιά μου Αγάπη», του Βασίλη Τσιτσάνη.
Το τραγούδι ακολουθεί τα χνάρια παλιών συνθέσεων, ενώ, ταυτόχρονα, το βίντεο παρουσιάζει την αριστοκρατική συνοικία της πόλης: το Βαρούσι, καθώς και το Φρούριο με το ρολόι (σήμα κατατεθέν των Τρικάλων), τα παλιά Μανάβικα, το ποτάμι της «λήθης» που χωρίζει την πόλη σε δυο μέρη (τον Ληθαίο), και άλλα σημαντικά αξιοθέατα. Οι μαθητές που εμπνεύστηκαν και συνέθεσαν το τραγούδι, δημιουργώντας και το βίντεο, είναι:
1)Σπύρος Ντόκος (στίχος , φωνή, μπουζούκι)
2)Στέλιος Χαλιμούρδας (σύνθεση, φωνή, μπουζούκι)
3)Χάρης Παρίσης (κιθάρα)
4)Ηρακλής Τασίκας (μπαγλαμάς)
5)Άλεξ Τζάρντο (σκηνοθεσία)
Οι δημιουργοί ευχαριστούν: το studio του Μουσείου «Βασίλης Τσιτσάνης», τον κ. Στέλιο Καραγιώργο, τον κ. Χρήστο Κωστάκη, τον Γιώργο Ρέτο, την Ειρήνη Νίκου, τη Μαρία Χατζή, τον Χρήστο Λόλα, και όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία του βίντεο/κομματιού.
Είναι προφανές πια, ότι, όχι μόνο το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων μεγαλουργεί, εμπνέοντας οι διδάσκοντες τους μαθητές, αλλά και ότι υπάρχουν, έντονη δημιουργική διάθεση, φαντασία, μεράκι και αποφασιστικότητα από τους μαθητές.
Πώς ψηφίζουμε:

  1. Με SMS
    Στείλτε LIFE (κενό) 105 στο 54260
    2S Α.Ε Χρέωση 0,31?/SMS (με ΦΠΑ).
  2. Στο facebook
    https://www.facebook.com/lifeisgoodgr/app_225522670947382

Καλή επιτυχία! Και ειδικά στα παιδιά…

Από συντονιστική ομάδα: για ακόμα μία φορά θα παρακαλέσουμε: τα μηνύματα τύπου chat δεν είναι χαρακτηριστικά του χώρου μας. Όλοι ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά, δεν υπάρχει κάποιος άλλος ειδικά. Αν έχεις κάποιαν άποψη, κάτι να προσθέσεις, κάτι ενδιαφέρον που σου ήρθε στο μυαλό, το φόρουμ σε περιμένει. Για μηνύματα τύπου λάικ δεν προσφέρεται ο χώρος.