Χαλικιάς και νέες εκδόσεις

Παιδια για να βαλω λιγο τα πραγματα στην σωστη θεση τους για το προηγουμενο μυνημα περνω το θαρος. Ο charles howard διαθετει στην κατοχη του καποια πολυ μικρα αποσπασματα ουτε μια ωρα και ολα κομενα του ενος λεπτου ο γιος χαλικιας με τον οποιο μιλησα πολλες φορες ζηταει αστρονομικα ποσα για τις ηχογραφησεις πιστευει οτι εδω ειναι αμερικη η κατι τετοιο. Εχωντας ακουσει τα αποσπασματα θα πω οτι προκειται για το μεγαλυτερο ντοκουμεντο ζωντανων ρεμπετικων ηχογραφησεων που υπαρχει.

Εκει παιζουν οι μελκον,ροζα,καπλανης,τατασοπουλος,παπαιωαννου,χιωτης,κ.α με τον χαλκια που ουτε ο ιδιος δεν τους ξερει. Να σημειωσω επισης οτι παιζουν πολλα ρεμπετικα της ανωνυμης δημιουργιας. Ο γιος οσο παει και πεφτει στην τιμη του και ισως καποια στιγμη να λογικευτει αφου τα εχει σε μπομπινες πραγματικα πανω απο 10 ωρες με του κορυφαιους. Οσο για το παιξιμο του χαλικια ειναι σκετη συγκινηση. Ο χαλκιας που ηταν σπαρτιατης εγραψε 6 κοματια οργανικα. Το τελευταιο ανεκδοτο κομματι λεγεται τρικουβερτο και ειναι κατ’ εμε ενα απο τα κορυφαια του ειδους ειναι η πισω πλευρα στον δισκο απο τον ξεφτυλη. Ο charles howard εκδοσε πριν μερικες μερες στην εταιρια jsp ενα πακετο απο 4 cd με φοβερο ηχο και το κοματι του χαλικια ειναι μεσα σ’αυτα. Το ιστορικο ομως ειναι οτι τα σε ενα απ’ αυτα τα cd υπαρχει το κομματι με πιανουνε ζαλαδες του κωστη που ειναι ενα απο τα δυο αγνωστα κομματια που δεν ειχαν βρεθει ποτε. Το συνιστω το πακετο σε ολους παιδια αφου κανει μονο 25 euro. Όποιος δεν μπορει να το βρει μπορει να το ζητησει στο music corner να του το φερουνε ας επιμεινει λιγο εκτος και αν ψαξει στο ιντερνετ

Μέσω της ιστοσελίδας :
http://groups.google.gr/group/Rebetika/browse_thread/thread/b804e68e03697d95/614 d5da3d8bb5efa#614d5da3d8bb5efa
μπορείτε να δείτε για το εν λόγω box των cd με τα περιεχόμενά του.
http://www.spectacularopticals.com/JSP%20Pub…jpg

Να πω και εγώ ότι χτές ήμουνα στο Music corner και μου είπαν ότι περιμένουν σε λίγες μέρες επίσημα να τους ανακοινωθεί η θέση σε κυκλοφορία του άλμπουμ, για να το παραγγείλουν. Θα έρθει, λέει, από Αγγλία.