Νεα κασετινα 4 cd απο charles howard

Κυκλοφορησε απο τις αρχες του χρονου μια καταπληκτικη δουλεια με ρεμπετικα απο την εταιρεια jsp την επιλογη και επιμελεια εχει κανει ο γνωστος και απο αλλες εκδοσεις συλλεκτης charles howardσε συνεργασια με αρκετους αλλους συλλεκτες.Το υλικο ειναι σπανιο και καθαρο και διαθετει πολλα κομματια ακυκλοφορητα και σημαντικα,αποκορυφωμα ειναι η κυκλοφορια του δευτερου αγνωστου ως τωρα κομματι του Α.Κωστη 'Απ την πορτα σου περνω.παραθετω το λινκ http://jsprecords.com /_wsn/page6.html Στη ελλαδα διατιθεται απο το music corner στην τιμη των 26 ευρω νομιζω αλλα αν υπαρχει καποιο κολλημα στο να το βρει καποιος και επειδη αυτα πολλες φορες βρισκονται σε λιγα κομματια ας επικοινωνησει μαζι μου στο τηλ 6939617928 και θα τον καθοδηγησω.

Πώς μπορεί να τα προμηθευτεί κάποιος στη Βραζιλία?
Δεν έχω πιστωτική κάρτα γιά να το παραγγείλω κατ’ ευθείαν από την εταιρία, υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος ανταλλαγής προιόντων Σταύρο?
Αν ναι, ίσως υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις μιας και διαθέτω σπάνιο υλικό ο ίδιος.
Για ρίξε και μια ματιά εδώ: www.myspace.com/epimateo

Στείλε μου πμ αν μπορείς, ευχαριστώ

Νικόλας

Εχετε φανταστεί κάποιον τραγουδιστή να κάνει ψηλά σιγόντα στον Νταλγκά;:109:
Το είδαμε κι αυτό! (“Καλά μου τα 'πανε Μαριώ” Αντ. Νταλγκάς - Απ. Χατζηχρήστος).
Επίσης αρκετά σημαντικά τραγούδια καθαρισμένα (όχι πεντακάθαρα, αλλά πολύ καλύτερα από το χάλι που τα είχαμε μέχρι τώρα), όπως το “Κάφτονε Σταύρο”, το “Δεν παύει πια το στόμα σου” κ.ά.
Και μερικά άγνωστα, τουλάχιστον σε μένα, όπως για παράδειγμα ένα κιθαρίστικο του Κωστή, που υπογράφει κάποιος Κ. Κωστής, αλλά νομίζω ότι είναι ο Α. Κωστής…
:slight_smile:
Να πω ακόμη ότι τα 26 ευρώ που ακούμπησα είναι τα πρώτα που χώνω για δίσκους το 2008 και είναι πολύ καλή τιμή για 4 cd διάρκειας (αξίζει να σημειωθεί) 79 λεπτών το καθένα, δηλαδή τίγκα, 22-23 τραγούδια κι όχι τα συνήθη 16.
Τα 'χουμε πει κι εδώ και στην Κλίκα: Ο Τσάρλυ είναι υπόδειγμα (ανα)παραγωγού ρεμπέτικων, που δυστυχώς δεν έχει βρει ακόμη μιμητή.

ΥΓ. Μαζί με την κασετίνα του Τσάρλυ, έδωσα άλλα 20 ευρώ και πήρα κι ένα διπλό του Χιώτη. Ηχογραφήσεις του Χιώτη από τις 78 στροφές στην εταιρία “His Master 's voice”, έκδοση της ΜΙΝΟS ΕΜΙ. Είδα μέσα το “Πιο πέρα από το Τζάνειο” και πανηγύρισα!
Πάω σπίτι και τ’ ανοίγω. Τι να δω και τι ν’ ακούσω! Οι μισές ηχογραφήσεις είναι αυτές που κυκλοφορούν στο σίλαμπς, αυτές με το 60% των συχνοτήτων κομμένες, που εγώ ντρέπομαι όταν τις παίζω στο ράδιο (τι να κάνω όταν δεν έχω άλλες) κι αυτοί τις πουλάνε! Χειρότερα κι απ’ τον Κουνάδη. Και για να μην ξεχνιόμαστε, την επιμέλεια του εξώφυλλου-εσώφυλλου την είχε ο Μπαλαχούτης. Για τα τραγούδια δεν ξέρω.
Καταλάβατε;
26 ευρώ 4 cd διαμάντια.
20 ευρώ 2 cd σαβούρα.
Κι ύστερα μου λένε: “Αρη ντροπή! Μη βρίζεις έτσι”.
Καριoληδες!

.Πολλα κομματια απο την κασετινα συν του χατζηχρηστου νταλγκα ηταν δικοι μου δισκοι και εγω τα εδωσα στον charlie.Να σκεφτειτε οτι οτι οι δισκοι αυτοι δεν ηταν καθαροι αλλα με καλες βελονες και με ενα πικ απ σωστο βγηκε και το αποτελεσμα αξιοπρεπες ,πραγμα αγνωστο προς κουναδη και ορισμενους αλλους οι οποιοι δεν εχουν ιδεα πως να βγαλουν ενα cd με το σωστο ηχο λες και ειναι το πιο δυσκολο πραγμα στον κοσμο.Οσο και να σεβομαι πραγματικα τον παναγιωτη κουναδη γιατι εχει κανει την πιο αξιολογη ερευνα στο ρεμπετικο και ειναι ενας πολυ καλος συλλεκτης πιστευω οτι με τις εκδοσεις του καθε αλλο παρα εφερε τον κοσμο κοντα στο ρεμπετικο μαλλον το αντιθετο λογω της κακης ποιοτητας του ηχου και μαλιστα θεωρω την ελληνικη εταιρεια υπευθυνη και ακρως καταστροφικη για το γεγονος του οτι εβαλε εμπαργκο στα cd του charles howard που ειχαν εκδοθει απο την εταιρεια heritage και σταματησε την κυκλοφορια τα οποια ηταν ολα απο παρθενους δισκους.Θα υπηρχε τρομακτικη συνεχεια και θα ηταν σε θεση να ακουστουνε ντοκουμεντα ,οπως ηχογραφηδεις του νταλγκα και αλλων πολλων που δεν εχουν βρεθει ακομα και που φυλατονται στα αρχεια της emi σε αριστη κατασταση αλλα βλεπεις το ευκολο κερδος χτυπησε και χαθηκε αυτη η μοναδικη ευκαρια,θα μπορουσα να πω πολλα για αυτη την πονεμενη ιστορια αλλα κλεινω εδω ,ελπιζω στο μελλον πως θα αλλαξουν τα πραγματα προς το καλυτερο.Υ.ΓΥπαρχουν πολλα καθαρα κομματια που περιμενουν να βγουνε αλλα δυστυχως υπαρχει πολεμος</p>

Σταυρο K σε ευχαριστώ για την πρόταση που μου έκανες, αλλα τελικά βρήκα το CD, όχι στο music corner αλλα εδώ, για όσους ενδιαφέρονται να παραγγείλουν από Γερμανία.

Εγώ περιμένω ακόμα την κασετίνα μου, παρόλο που την παρήγγειλα νωρίς νωρίς! Τώρα ξέρω ότι άξιζε τον κόπο και το κόστος. Υπόθετω ότι έχει και ένθετο με πλούσια σχόλια…

Εύα