Παιδιά χθες ήμουν στο κουτουκάκι Σκορδόπιστη στην Παράσχου, Γκύζη (ένα δρόμο μέσα από την Αλεξάνδρας).
Εκεί άκουσα για πρώτη φορά το νουέτο Κώστα Τσιγώνια-Αργύρη Νικολάου. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ!
Ωραίο ρεπερτόριο, καλοπαιγμένες εκτελέσεις, καλές φωνές, πολύ δυνατά παιξίματα, με ωραίο ρεμπέτικο ύφος. Και το κάνουν με την ψυχή τους.
Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Παίζουν Τετάρτες και Κυριακές βράδυ.
(Εν τω μεταξύ το εν λόγω στέκι έχει όλο καλά ρεμπέτικα σχήματα και οι μουσικοί που παίζουν την μια μέρα, σκάνε μύτη και καμιά φορά τα άλλα βράδυα και γίνονται ωραίες καταστάσεις.)
Τέλος πάντων, πραγματικά πηγαίνετε να τους ακούσετε…:088::088:
χαχα, δεν ντρέπομαι, απλά στα βίντεο συμμετέχει και ο εξαιρετικός τρίχορδος Άρης Σπηλιωτόπουλος από τους “Τρίο παρά τέταρτο”, οπότε δεν θεώρησα ότι είναι 100% αντιπροσωπευτικά για το ντουέτο (ενώ είναι πάρα πολύ ωραία). Κρίμα που όσο τα παιδιά έπαιζαν οι δυό τους δεν είχα καθόλου καλή γωνία λήψης… την επόμενη φορά όμως θα έχω!
Ρε παιδιά, τόσο καλό είναι το μαγαζάκι? Ούτε 5 λεπτά δεν είναι από το σπίτι μου. Δεν είχα ακούσει κάτι και για αυτό δεν έχω πάει ακόμα. Τώρα όμως, με πρώτη ευκαιρία, να το επισκεφθώ και εσωτερικά (σχεδόν καθημερινά περνώ απ’ έξω).