Τραγούδι που τραγουδάει 1η εκτέλεση ο Νταράλας και το έχει πει και ο Γαβαλάς

Θέλω την βοήθεια σας για τραγούδι τέλη δεκαετίας του 50 ή αρχές του 60, δεν θυμάμαι τίτλό και στίχους αλλά ξέρω οτι το τραγουδάει πρώτη εκτελεση ο Λουκάς Νταράλας ενώ το έχει πει και ο Γαβαλάς αργότερα.Αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ή μπορεί να με βοηθήσει στο να θυμηθώ το τραγούδι τον ευχαριστώ προκαταβολικά

Ετυχε παλιότερα να είμαι μάρτυρας σε μια συζήτηση με αυτό το θέμα και ίσως είναι αυτό που ζητάς. Το τραγούδι είναι το “Μακριά μου να φύγεις”, αλλά έχει γίνει το αντίθετο. Πρώτα το είπε ο Γαβαλάς και μετά ο Νταράλας. Ο Λουκάς Νταράλας δεν τραγουδούσε σε δίσκους μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '70. Εξαίρεση δυο δισκάκια που έκανε στις αρχές του '60 στην Ολλανδία, για τα οποία έχω ακούσει αλλά δεν τα έχω ακούσει.

Μπράβο αυτό λέω,ευχαριστώ Αρη.Αντε τώρα κάποιος συμφορουμίστας να το ανεβάσει άμα μπορεί

Με τον Γαβαλά υπάρχει -μόνο που πρέπει να το κάνω μπ3- με τον Νταράλα όμως…γιόκ

Tο εχω με Λουκα… Πως θα το ανεβασω?
αχααααα
yousendit…
erxete
http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=1EB9K6POOUD8V03CC0M8PFKZE

Ωραίος!!
ΤΝΧ.

Giorgo, στο σάιτ που το ανέβασες ισχύει ένας ανόητος κανόνας: Ή μια εβδομάδα ή 25 κατεβάσματα και το σβήνουν το τραγούδι. Καλύτερα ανέβαζε στο http://rapidshare.de που τα αφήνει ένα μήνα.
Ορίστε, τώρα δεν πρόλαβα να το κατεβάσω και το σβήσανε.

Ελα Αγγελική βγάζω από τον κόπο τον Γιώργο που μας το πρόσφερε που και πάλι τον ευχαριστώ και το ανεβάζω μιάς και πρόλαβα να το πάρω τότε.

http://rapidshare.de/files/7144848/Makrya_mou_na_fygeis.mp3.html

Αντε και ψαχνομαι!!!
Αγγελικη παρεπιπτοντως βλεπω οτι εχουμε ιδιες φιγουρες στο οργανο!!!
Τριανταφυλλα???!

Ευχαριστώ Μαργιάννα, το http://rapidshare.de βολεύει καλύτερα τελικά.
Γιώργο, άμα σου πω ότι δεν πρόσεξα τι λουλούδια είναι; Τώρα που τα βλέπω δε μου μοιάζουν για τριαντάφυλλα, αλλά δεν ξέρω τι είναι.

Νομίζω πάντως ότι είναι πολύ ωραίο!!

(Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/ην angeliki 04 Νοέμβριος, 2005)

Οκ!! Λιλιουμ ειναι και οντως ειναι ομορφα
!!!

Παιδιά καλησπέρα. Το λουλούδι αυτό είναι μάλλον λαϊκής φαντασίας καλλιτέχνημα. Μοιάζει με Λίλιουμ στον ανθό (αν και στο Λίλιουμ είναι αλλιώς δομημένα τα συνήθως 6 πέταλλα) αλλά καθόλου στα φύλλα.
Πάντως όμορφο, είναι!