Το ρεμπέτικο φόρουμ ζητεί τη βοήθειά σας

Αγαπητοί φίλοι,

Το ρεμπέτικο φόρουμ προγραμματίζει ημερίδα με τίτλο: “Αποκωδικοποίηση της μουσικής του ρεμπέτικου: Το πρίσμα της τροπικής προσέγγισης” στην οποία θα μιλήσουν οι μουσικοί: Ευγένιος Βούλγαρης, Σπύρος Γκούμας και Δημήτρης Μυστακίδης. Η ημερίδα θα γίνει στις 2 Απριλίου στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών), Ακαδημίας 20 στην Αθήνα με ελεύθερη είσοδο. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στην ανακοίνωση εδώ.

Ζητάμε από τα μέλη και τους φίλους του ρεμπέτικου φόρουμ την οικονομική τους στήριξη για τα έξοδα της εκδήλωσης που είναι συγκεκριμένα τα εξής:
α) Ενοίκιο αίθουσας: 300 ευρώ,
β) Αφίσες 50 ευρώ,
γ) Διάφορα μικροέξοδα εκδήλωσης 50 ευρώ.

Σύνολο 400 ευρώ

Όποιος φίλος του φόρουμ νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει οικονομικά, μπορεί να κάνει κατάθεση όποιου ποσού επιθυμεί στον εξής λογαριασμό:

Tράπεζα: Alpha Bank
ΙΒΑΝ: GR4501409860986002101005263
Δικαιούχοι: Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος, Ειρήνη Κουρζάκη

Θα παρακαλούσα πολύ, ως αιτιολογία κατάθεσης να αναγράψετε: “Ημερίδα Ρεμπέτικου Φόρουμ”

Αγαπητοί φίλοι, το ποσό υπερκαλύφθηκε. Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του φόρουμ για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή. Όλοι μαζί μπορούμε πολλά!!!

θα βοηθούσε και ο σκέτος αριθμός λογαριασμού, γιατί το ΙΒΑΝ δεν μπαίνει στα αυτόματα μηχανήματα.
εκτός κι αν κάνω εγώ κάτι λάθος, σιχαίνομαι τις τράπεζες…

Αγαπητοί φίλοι, το ποσό υπερκαλύφθηκε. Ευχαριστούμε την κοινότητα για τη συμμετοχή της στην προσπάθειά μας. Όλοι μαζί μπορούμε πολλά!!!

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν είναι 540 ευρώ. Χρειαζόμαστε 400 ευρώ περίπου για την εκδήλωση, οπότε τα υπόλοιπα χρήματα (140 ευρώ) θα διατεθούν για την ανανέωση του site μας καθώς και για την συνδρομή μας στο server που μας φιλοξενεί.

με εκτίμηση
Η οργανωτική επιτροπή