Το κουτούκι του Αρίστου

Να πώ κι εγω για τη Λαρισα πως έχουμε ήδη ξεκινήσει πρόβες στο κουτούκι του Αρίστου και μέχρι τα μέσα οκτώβρη θα βγούμε στο πάλκο. Λέπτομέρειες ακόμα δεν έχουν κανονιστεί, όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μύνημα για να τον ενημερώσω όταν θα έχουμε νέα.

για πες μας φιλε μου για το κουτουκι του Αριστου λιγα περισσοτερα πραγματα. Λαρισαιος ειμαι στην καταγωγη αν και η δουλεια με βρισκει αλλου. ξερω οτι περυσι επαιζαν κατα διαστηματα ο Ρηγας , η Φανη, κλπ. φετος τι θα υπαρχει σαν σχημα και ποσες μερες την εβδομαδα? φαγητο, κρασι, κλπ? αν εχεις ορεξη πες μας λιγα περισσοτερα, εχει αρκετους Λαρισαιους στο φορουμ που σιγουρα θα το επισκεφθουνε.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το κουτούκι του Αρίστου βρίσκεται στην Ηρώων Πολυτεχνίου απέναντι απο την 1η στρατια και πρωτολειτούργησε το 1965. Φέτος, ανακαινισμένο και με νέα διεύθηνση θα ξεκινήσει το προγραμμα του γύρω στα μέσα οκτώβρη. Δυστηχώς ακόμα δεν εχουν τακτοποιηθεί πολλές λεπτομέρειες και γι αυτο παρέπεψα σε άλλο μύνημα. Θα λειτουργει καθε μέρα και νύχτα και με ζωντανη μουσική 3 νύχτες(π-π-σ) και κυριακή μεσημέρι. Ολα αυτα φυσικα τα μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.
Όσο για τον Ρήγα(βιολί), ξέρω οτι απο εχθές ξεκίνησε με τους Β.Τσιαπλε(μπουζούκι) και Σ.Καβαλιεράτο(κιθάρα - και δασκαλός μου) στις Ρίζες στον Πρ.Ηλία. Επίσης δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Θα επανέλθω με νεότερα, ελπίζω σύντομα!

Ξεκινάμε λοιπον όπως πριν απο καιρό είπα στο κουτούκι του Αρίστου. Ραντεβού - πρεμιέρα αυριο το βράδυ:

κιθαρα - τραγούδι: Κυριαζής Νίκος
3χορδο μπουζούκι - τραγούδι: Ελισσέος Ηλίας
4χορδο μπουζουκι: Τσιμπουξής Γιώργος

“Το κουτούκι του Αρίστου”: Ηρ.Πολυτεχνίου & Τζαβέλλα - Λάρισα
τηλ. κρατήσεων: 2410 624420

Καλες πεννιες στο σχημα σας εκει στη Λάριττα !!

Θελουμε και υλικο, τι ετσι θα τη βγαλεις Νικο ;;

Αντε θα κινητοποιησω και κοσμο, εχουμε και τις ακρες μας στη Λαρισα …

merci Γιώργο για τις ευχες σου… το πρωτο μας τριήμερο ήταν αρκετα δυναμικό. Επανερχομαστε στο πάλκο απο Πέμπτη. Φυσικα οταν ηχογραφήσουμε θα ανεβάσουμε…