Τι καλά που θα 'μουνα

Αυτό το τραγουδι που ερμηνεύει ο Λιδάκης στο “Καράβι απόψε το φιλί” ξέρει κανείς αν υπάρχει σε εκτέλεση από τον Παπαϊωάννου; Δε δουλεύει σωστά και η αναζήτηση δυστυχώς.

Το ανέφερες αυτό ξανά σε άλλο σου post. Τίποτα δεν λειτουργεί σωστά αν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις. Πειραματίσου λίγο, ξόδεψε χρόνο και αν δεν βγάλεις άκρη ζήτα οδηγίες. Όλα αυτά πριν βγεις να κάνεις δηλώσεις περί δυσλειτουργίας και μάλιστα σε παραπάνω από ένα post.

Κατ’ αρχή στο άλλο post περίμενα απάντηση. Και ενώ την περίμενα βλέπω αυτήν την απάντηση με επιθετικό ύφος.

Δεύτερον δεν είμαι αρχάριος στους υπολογιστές. Ασχολούμε πάνω από 20 χρόνια και αν μη τι άλλο ξέρω να κάνω μια αναζήτηση.

Τρίτον έχω λιώσει τα μάτια μου στον προγραμματισμό. Δεν είμαί τύπος που λυπάται το χρόνο.

Τέταρτον δεν είμαι κακοπροαίρετος. Στους υπολογιστές πάντα κάτι μπορεί να μας διαφεύγει, γι’ αυτό δεν είμαι ισχυρογνώμων. Αφού όμως επιμένεις θα ΄δώσω πιο αναλυτικά το σκεπτικό μου:

Πριν ένα μήνα άνοιξα ένα post για το τραγούδι του Τσιτσάνη “Χωρίς τίτλο”, τα περιεχόμενα του οποίου τα έκανα copy/paste σε ένα δικό μου αρχείο και έτσι δεν αμφιβάλλω για την ορθογραφία.Γράφει η Ελένη:

[“…Όπως λέει ο Κ. Χατζηδουλής, οι στίχοι και η μουσική του συγκεκριμένου τραγουδιού είναι του Τσιτσάνη.
Τραγούδι που παρέμενε ανέκδοτο - και μας πληροφορεί πως υπάρχουν κι άλλα τέτοια - και τα οποία ανασύρει ο ίδιος …από τα συρτάρια του κατά καιρούς.
Κυκλοφόρησε στο cd “Καράβι απόψε το φιλί” από τη Sony music το ΄92.
Πρώτη (και μοναδική μέχρι στιγμής )εκτέλεση από το Μανώλη Λιδάκη, “Χωρίς τίτλο” ο τίτλος του…”]

Μπορείς εσύ να το βρεις; Έβαλα στην εξελιγμένη αναζήτηση “Λιδάκη”, “Sony music”, “Καράβι απόψε” και δεν βγήκε.

Κακοφώνιξ,
Απ΄ό,τι φαίνεται το “Τι καλά που θα΄μουνα” των Παπαϊωάννου και Ευτ. Παπαγιαννοπούλου δεν το έχει ερμηνεύσει ο δημιουργός του.
Σε πρώτη εκτέλεση υπάρχει, πράγματι, με το Μαν. Λιδάκη το ΄92 από τη Sony LP 471638.

Ευχαριστώ Ελένη. Περίεργο πάντως αυτό με το Λιδάκη να τραγουδάει σε πρώτη εκτέλεση τόσα παλιά κομμάτια. Μ’ αρέσει όμως πολύ ο τρόπος που ερμηνεύει.

Δεν ήταν επιθετικό το ύφος μου. Η επιμονή σου να επαναλαμβάνεις σε δυο posts ένα αυθαίρετο συμπέρασμά σου μού φάνηκε ανεξήγητη.

Δεν σε αμφισβήτησε κανείς, αν και διαψεύδεις τον εαυτό σου λέγοντας ότι ασχολείσαι πάνω από 20 χρόνια με τους υπολογιστές, όταν στο προφίλ σου δηλώνεις ότι είσαι 28 ετών. Δηλαδή, ξεκίνησες πριν από τα 8 σου;
Επίσης, μια και αναφέρεται το θέμα της ορθογραφίας, το ρήμα “ασχολούμαι” είναι παθητικής φωνής και λαμβάνει κατάληξη σε -αι και όχι σε -ε.

Συ είπας.

Βεβαίως, πάρ’ το. Με μια και μόνο αναζήτηση. Η οποία, επαναλαμβάνω, δουλεύει μια χαρά. Ψάξου περισσότερο.

Αν θυμόσουν ότι το σχετικό ποστ το είχες βάλει εσύ ο ίδιος, τότε γιατί δεν έψαξες ανάμεσα στις δικές σου δημοσιεύσεις? (Απορία!!!)

Έχεις κι εσύ κάτι απορίες βρε Χασκίλ… :089:

Ωραία αφού τώρα με επιτηρείς, σαν καλός επιτηρητής που είσαι απάντησέ μου στην εξής απλή ερώτηση:

Γιατί όταν βάζω “Sony music” στην αναζήτηση δεν μου βγαίνει το link που μου παραθέτεις;
παρά μόνο μου βγαίνουν αυτά τα τρία:

  1. Τι καλά που θα 'μουνα

  2. Ρεμπέτικα της απέναντι όχθης ( 1 2 3)

  3. Σε γελασανε ( 1 2 3)

παρόμοια και με το Μανώλη Λιδάκη:

  1. Τι καλά που θα 'μουνα

  2. Ο μπάρμπας μου ο Παναγής ( 1 2)

Παρόμοια και με το “Χατζηδουλής”

Δεν εμφανίζεται το link σου. Αλήθεια εσύ τί κλειδί αναζήτησης χρησιμοποίησες;

Όσο για το θέμα της ορθογραφίας, εγώ παραδέχομαι ότι κάνω λάθη, τα οποία πάντα προσπαθώ εκ των υστέρων να διορθώνω. Βέβαια η παρατήρηση σου είναι άσχετη διότι όπως σου είπα και δεν θα έπρεπε να με αναγκάζεις να επαναλαμβάνω, χρησιμοποίησα copy/paste για να είμαι σίγουρος πως η αιτίασή μου έχει βάση.

Να δούμε άλλοι αν παραδέχονται τα λάθη τους…

Διόρθωσε το ύφος σου. Ο σαρκασμός σου, αν και ατυχής, υποδεικνύει εκνευρισμό ο οποίος κάνει κακό στην υγεία.

Γιατί δεν ξέρεις να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι να μην το παραδέχεσαι. Στο έγραψα και παραπάνω: ψάξ’ το πριν κάνεις δηλώσεις περί δυσλειτουργίας.

Για να σε δω, πόσο θα συνεχίσεις ακόμα να μην παραδέχεσαι το λάθος σου.

Η Χασκίλ σου πρότεινε και εναλλακτικό τρόπο αναζήτησης, αλλά μέχρι στιγμής αναλώνεσαι στο πώς θα απαντήσεις σ’ εμένα. Το θέμα απ’ τη δική μου την πλευρά λήγει εδώ. Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες.

προς Χασκίλ: Εγώ ανέφερα πως η αναζήτηση δεν δουλεύει σωστά. Βέβαια αν κοίταζα μία-μία τις δημοσιεύσεις μου θα το έβρισκα.

Προς web-master: Μήπως αυτός είναι ο νέος τρόπος ψαξίματος; Μία-μία;

Προς web-master: Όσο για το υφάκι ( :089: ), επιφυλάσσομαι. Δεν μου είπες ακόμα τί όρο χρησιμοποίησες στην αναζήτηση.

Εγώ το λέω και δεν ντρέπομαι: Τσατίστικα και δικαίως:

Γιατί σε ένα ποστ που δηλώνω μια απορία, πετάγεσαι με ένα καθόλου φιλικό ύφος (του στυλ “μάθε και μετά μίλα”, λες και είχα κανα ανταγωνισμό μαζί σου) να πεις κάτι άσχετο με το ποστ, που θα έπρεπε, αν ήθελες, να το γράψεις σε άλλο ποστ.
Στη συνέχεια με εντελώς αυταρχικό υφάκι, κάνεις ειρωνικά σχόλια και με βγάζεις “υπό επιτήρηση”, χωρίς ακόμα να έχεις απαντήσει σε καμία από τις απορίες μου. Δεν ξέρω τί άποψη έχουν τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ, με ενδιαφέρει, αλλά νομίζω πως η συμπεριφορά σου είναι εντελώς απαράδεκτη.

Δεν εξέφρασες καμία απορία. Έγραψες σε δυο διαφορετικά posts ότι η αναζήτηση δυσλειτουργεί και σου απέδειξα ότι δουλεύει μια χαρά. Δεν θα γυρίσουμε αυτή την ανούσια συζήτηση σε δημοσκόπηση. Η συμπεριφορά μου είναι η απάντηση στην υπερθετικού βαθμού αλαζονεία σου. Ξεπέζεψε λίγο.

Εγώ αγαπητέ Κακοφώνιξ στη γραμμή του google
έγραψα:

Sony music site:www.rembetiko.gr

και πήρα 18 hits σε 0,02 δευτερόλεπτα.

μετά έγραψα:

Καράβι απόψε το φιλί site:www.rembetiko.gr

και πήρα 16 hits σε 0,05 δευτερόλεπτα.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω προς τι όλος αυτός ο εκνευρισμός.