Καλησπερα σε όλους, έψαχνα στο sealabs το “Την εδιωξα κι όμως την αγαπω” του Χιώτη και δεν μου το εμφανίζει κάτι που το θεωρώ λίγο περίεργο αφού στο sealabs βρίσκω σχεδόν οτι έχω ψάξει.
Μήπως εχει κάποιο θέμα η σελίδα ή τρώει κάποιο κόλλημα το search με αυτές τις λέξεις ?
Αλλα τραγούδια μου τα εμφάνισε κανονικά.
Απλά δεν το έχει! Παράξενο μεν, αλλά δεν το έχει!
Ας μην την έδιωχνε, να την είχε!
(σόρρυ για το σπαμ)
ΥΓ: Μήπως να μετακινηθούν τα μηνύματα σε άλλο νήμα, γιατί αυτό αφορά την βιβλιοθήκη του σήλαμπς.
Μετακινηστε και το δικο μου…
Αν θυμαμαι καλα ανεβαινουν μεχρι 1955 εκτος και αν πρεπει να γινουν εξαιρεσεις (τραγουδια που πρεπει να υπαρχουν στη βαση. Καταλαβαινετε τι εννοω)
Λογικα γραφτηκε αργοτερα.
7 XGA 1727 ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ (Χρ. Κολοκοτρώνη – Μ. Χιώτη) 26/3/1963 μπουζούκι: Μ. Χιώτης (7 PG 3291)
Ε για αυτο δεν ανεβηκε… σε συνδυασμο με αυτο που εγραψα …
τραγουδια που πρεπει να υπαρχουν στη βαση.
Αυτο δεν πρεπει…
Στο google ως έτος κυκλοφορίας το 1958.
Απλά δεν ήξερα ότι το sealabs εχει ταβάνι στην χρονολογία ποσο μάλλον όταν μιλάμε για Χιωτη.
Αφού δεν το 'χει, και ούτε και θα 'πρεπε, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Επί τη ευκαιρία όμως, για την αναζήτηση εγώ έχω διαπιστώσει το εξής:
Η μηχανή αναζήτησης του Σίλαμπς είναι απόλυτης ακριβείας και μηδενικής φαντασίας. Θα σου βρει μόνο αυτό ακριβώς που έγραψες. Αν λ.χ. ο άλλος έχει καταχωρήσει το τραγούδι ως «την έδιωξα και όμως την αγαπώ», που λέει ο λόγος, δε θα σ’ το βρει. Επομένως συμφέρει να βάζεις στο ψαχτήρι το ελάχιστο αναγνωρίσιμο κομμάτι από αυτό που θες, π.χ. τη λέξη «έδιωξα». Το πολύ πολύ να υπάρχει η λέξη και σε καναδυό άλλα τραγούδια και να σ’ τα βρει όλα μαζί.
(Δε θυμάμαι αν για τους τόνους κάνει σκόντο, νομίζω ναι. Για την ορθογραφία πάντως και για +/- μία λέξη ή +/- ένα τελικό -ν, όχι.)