Τα CD του Charles Howard

Τρίτη μέρα στην παρέα σας , Τρίτη ανάρτηση απο μέρους μου , μιας και είναι αρκετά αυτά που θέλω να μάθω . Αυτή τη φορά έχει να κάνει με τα CD του Charlie . Έψαξα στο φόρουμ και δεν βρήκα μια ολοκληρωμένη λίστα με όλα τα CD , ούτε πουθενά αλλού . Αν δε ζητάω πολλά , θα μπορούσε κάποιος να συντάξει μια λίστα με όλα τα cd (48-50) με λινκ ή φωτογραφίες των εξωφύλλων ; Πιστεύω θα ήταν χρήσιμη και σε μελλοντικές συζητήσεις πάνω στο θέμα . Ευχαριστώ

Εδώ θα τα δεις όλα με φωτογραφίες εξωφύλλων, τίτλους κλπ.:

Δε νομίζω πως είναι όλα , τα περισσότερα εμφανίζονται πολλές φορές και είναι κάποια που έχω δει που δεν υπάρχουν εκεί . Θεωρώ μια λίστα της μορφής που προανέφερα θα είναι πιο χρήσιμη για όλους

Εδώ μια καλή καταγραφή (το ποστ του κυρίου Σπύρου):

Ωραία καταγραφή , αλλά νομίζω πάλι πως πως λείπουν αρκετά . Συγγνώμη αν γίνομαι ενοχλητικός , μα θα ήθελα μια ολοκληρωμένη λίστα , ώστε και εγώ να μπορώ να τα βρω , αλλά και όποιος άλλος . Αν είναι πολύ χρονοβόρο και δεν μπορεί κανείς να το κάνει , δεν πειράζει .

@Someone_Unknown
Προτείνω να γράψεις μια λίστα εδώ με όσα ξέρεις και οι υπόλοιποι να τα συμπληρώνουμε. Παραγωγική δουλειά και παρακαταθήκη για το μέλλον για τους επόμενους (όταν με το καλό ολοκληρωθεί η λίστα).

Θυμάμαι κάποια με τον Μάρκο , τα οποία είχα δει σαν εξώφυλλα βίντεο στο YouTube, θα ψάξω να τα βρω να τα βάλω εδώ , μήπως μπορέσουμε να βρούμε και τα τραγούδια που έχουν

@Someone_Unknown
Είναι μια καλή ιδέα. Βέβαια εάν όπως λες η λίστα περιλαμβάνεις 48-50 cd ξεκίνα δημοσιεύοντας εδώ τη λίστα με links ή φωτογραφίες των εξώφυλλων που ήδη γνωρίζεις/έχεις ώστε να μην ανεβαίνουν τα ίδια και λίγο λίγο να συμπληρωθεί βλέποντας τι λείπει. :wink:

1 «Μου αρέσει»

Να ανεβάσω και εκείνα από το νήμα πιο πάνω ;

μηπως εννοείς αυτή την συλλογή?
ειναι αυτη η συλλογή με επιμέλεια
Charles Howard και εξερετικό ηχο.

https://www.discogs.com/release/7678236-Márkos-Vamvakáris-Bouzouki-Pioneer-1932-1940

και αυτά εδω ειναι επιμέλεια του
Charles Howard.

https://www.discogs.com/artist/1668081-Charles-Howard-2

1 «Μου αρέσει»

Είναι και ένα που δεν το έχω βρει εδώ , το ψάχνω στο YouTube , όταν το βρω θα το ανεβάσω

Το βρήκα

1 «Μου αρέσει»

ειναι και αυτο εδω.

Για να είναι όλα μαζί





1 «Μου αρέσει»





1 «Μου αρέσει»





1 «Μου αρέσει»



Και ένα με Κώστα Μπεζο

4 «Μου αρέσει»

Αυτά είναι όλα που μπόρεσα να βρω , αν κάποιος έχει αλλά , παρακαλώ να τα ανεβάσει

1 «Μου αρέσει»

Προσοχή: δε στηριζόμαστε στο λινκ προς discogs. Το discogs είναι σάιτ για αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων. Αν έχω έναν δίσκο και θέλω να τον πουλήσω, τον αναρτώ. Άμα τον πουλήσω, υποθέτω πως σβήνεται από το σάιτ (εφόσον δεν πουλάει κι άλλος άλλο αντίτυπο). Συνεπώς, όποιος αναγνώστης του φόρουμ ανοίξει το λινκ σε μερικά χρόνια θα δει άλλα από αυτά που βλέπουμε εμείς σήμερα.

Παρά ταύτα το discogs έχει εντυπωσιακή πληρότητα και πολύ καλή τεκμηρίωση. Βρίσκεις ημερομηνίες έκδοσης για δίσκους που δεν τις βρίσκεις πουθενά αλλού, ούτε πάνω στον ίδιο τον δίσκο.

2 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα σας, εχω να κάνω μία μικρή παρέμβαση/διόρθωση.

Το discogs προφανώς και είναι πλατφόρμα για αγοραπωλησίες.

Ωστόσο διατηρεί ένα πολύ καλό αρχείο με πολλές λεπτομέρειες.

Η παρέμβασή μου αφορά στο εξής:

Στο discogs δεν διατηρούνται σε δημοσιότητα μόνο όσοι δίσκοι βινύλια, cd, ή κασέτες είναι προς πώληση.

Αντιθέτως αν ψάξει κάποιος κάποιον σύνθετη, τραγουδιστή, στιχουργό, παραγωγό κλπ θα βρει τα πάντα που είναι σχετικά με αυτόν είτε υπάρχουν διαθέσιμα προς πώληση είτε όχι.
Στο discogs έχει ενημερωθεί το αρχείο από τους χρήστες που έχουν δουλέψει εθελοντικά και συχνά έχουν καταχωρήσει με πολύ λεπτομέρεια πολλά στοιχεία.
Το αρχείο παραμένει σε δημοσιότητα και μπορεί ο καθένας σε ανύποπτο χρόνο να έχει πρόσβαση σε αυτό.
Αν αναζητούσαμε το νήμα για πχ. τον Βαμβακάρη το 2018 θα διαπιστώναμε σήμερα το 2023 ότι είναι το ίδιο και προφανώς πιο εμπλουτισμένο εφόσον οι χρήστες έχουν αναρτήσει κ άλλους δίσκους.
Και διευκρινίζω ξανά, είτε είναι διαθέσιμα τα στοιχεία προς πώληση είτε όχι, αν αναρτηθούν παραμένουν εκεί.

Όσον αφορά στην συζήτηση μας εδώ πιστεύω ότι το discogs είναι πλήρες σε σχέση με τις παραγωγές του Charles Howard. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει οποίος γνωρίζει για κάποια περαιτέρω παραγωγή του που δεν βρίσκεται στο discogs.

Ευχαριστώ,

Με φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους,

Παντελής

3 «Μου αρέσει»