Τακτική Συνάντηση - Σεπτέμβριος 2018 (Πέμπτη 27/9)

Μηπως πρέπει να ετοιμαζόμαστε σιγά -σιγά;

3 Likes

δηλώνω διαθέσιμος και φουλ ψημένος, μετά τις 25 σεπτέμβρη.

Προτείνω Πέμπτη ή Παρασκευή27 ή 28/9/ . Να δοκιμάσουμε το «Γή» (στο Μεταξουργείο), που προτείνει ο Πέτρος; Προϋπόθεση όμως είναι να μάθουμε ότι δεν θα έχει πρόγραμμα τις μέρες που προτείνονται. Πέτρο, θα αναλάβεις; Αν όχι, μπορώ να αναλάβω εγώ. Ας δούμε όμως και αν θα γίνει αποδεκτή η πρότασή μου.

Αν αποφασίσουμε την μέρα με χαρά μπορώ να αναλάβω την επικοινωνία. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ μιας και λόγω εργασίας μπορώ βράδια μόνο Σαββατοκύριακο.

Ωχ… αυτό περιπλέκει τα πράγματα. Απ’ τη μια, να μαζευτούμε σε ένα μαγαζί που προτείνει ο Πέτρος και να μην είναι και ο ίδιος μαζί μας, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Από την άλλη, έχουμε καθιερώσει τα τελευταία χρόνια να μοιράζουμε την ημέρα που θα συναντηθούμε μεταξύ «καθημερινής» (Δε, Τρ, Τε, Πε) πάντα βράδυ και «ΣΚ» (Παρασκευή βράδυ ή Κυριακή μεσημέρι), εναλλάξ από μήνα σε μήνα. Το Σαββατόβραδο το αφήνουμε απ΄ έξω, για να έχει ο καθένας μας τη δυνατότητα εξόδου ιδιωτικής. Άρα, αν ο Πέτρος μπορεί βράδια μόνο ΣΚ, αυτό στην πράξη σημαίνει Κυριακή βράδυ που δεν το έχουμε κάνει ποτέ, γιατί πράγματι δεν βολεύει. Τί κάνουμε; Μήπως βρεθεί κάποιος / -οια με κάποια φαεινή ιδέα, που εμένα δεν μου ήρθε ακόμα;

Νίκο, προφανώς εννοείς Πέμπτη 27/9 ή Παρασκευή 28/9.
Δεν θυμάμαι αν έχει ξανατεθεί το ζήτημα αλλά μια άλλη περίπτωση είναι Σάββατο μεσημέρι. Βέβαια, κάποιοι δουλεύουν και Σάββατο ή υπάρχουν άλλες υποχρεώσεις (σούπερ, νοικοκυριό κλπ). Δεν το αναφέρω για την τωρινή μάζωξη αλλά γενικώς.

Όχι Γιάννη, από τις δύο εναλλακτικές (μεσοβδόμαδα / ΠΣΚ) επέλεξα (τυχαία) τη δεύτερη. Βεβαίως και θα μπορούσα να είχα προτείνει Πε ή Πα ή Κυ, οπότε ανάλογα με την τελική προτίμηση θα είχαμε είτε μεσοβδόμαδο είτε ΠΣΚ για τον Σεπτέμβρη. Όμως το δίλημμα αυτό είναι πλέον ιστορικό, άνευ πρακτικής σημασίας. Το ζητούμενο είναι τί μπορούμε να κάνουμε.
Σάββατο μεσημέρι, δεν νομίζω να προσφέρεται: στερεί σε εκείνους που έχουν προγραμματίσει βραδυνή έξοδο, τη δυνατότητα της (απαραίτητης….) μεσημεριανής ανάπαυσης.

Μην ξεχνάμε και το “Αλαργινό”, όπου έχουμε πει να πάμε.

1 Like

Καλή ιδέα κι αυτό! Και να διορθώσω, με την ευκαιρία, το λάθος μου: Βεβαίως, όπως παρατήρησε και το Κουτρούφι, εννοούσα Πέμπτη 27 ή Παρασκευη 28 του Σεπτέμβρη, οι ημερομηνίες του #123 δικού μου ήταν λανθασμένες, τις διόρθωσα τώρα.

Απλά για την ιστορία, ΣΚ μπορώ επι 24ώρου βάσεως :yum: . Απλά, εργάσιμες εργάζομαι βράδια.

εγώ ψηφίζω αλαργινό στη νίκαια.
σερί από σάββατο πρωί μέχρι κυριακή βράδυ για να αξιοποιήσουμε πλήρως τον ελεύθερο χρόνο του πέτρου.

2 Likes

Δυστυχώς το “αλαργινό” προσφέρεται μόνον καθημερινές,λόγω Σκούτα Μηταράκη.Πρέπει να είναι από τις φδορές που το κάνουμε μεσοβδόμαδα.

1 Like

ακόμα καλύτερα καθημερινή, να είσαι κι εσύ παρών.

1 Like

Λοιπόν, για να προωθούμε και τα τρέχοντα θέματα, συμφωνούμε για Αλαργινό στη Νίκαια, Πέμπτη 27 του Σεπτέμβρη, 8.30 μμ; Και βεβαίως, αφήνουμε ανοιχτή την επόμενη συνάντηση, τέλος Οκτωβρίου, που θα μας πει ο Πέτρος ποιάν ημέρα και ώρα τον βολεύει καλύτερα, καθώς και σε ποιό χώρο.

3 Likes

μέσα από μένα. για πείτε και οι υπόλοιποι!

1 Like

Και εγω εκτός απροόπτου δηλώνω παρών αν και απο Παλλήνη είναι ολόκληρο ταξίδι

1 Like

Και μένα υπολογίστε με αλλά κατά τις 10+ λόγω δουλειάς.

1 Like

Ωραία λοιπόν, και επισήμως: η επόμενή μας συνάντηση θα είναι στο μεζεδοπωλείο “Αλαργινό”, στη Νίκαια, Αγ. Ιωάννου 2, την Πέμπτη 27/09/. Από τις 8.30 και μετά. Όσοι δεν δήλωσαν ήδη συμμετοχή, παρακαλώ να μου στείλουν σχετικό μήνυμα.

5 Likes

Θα έρθω κι εγώ Νίκο. Υπάρχει περίπτωση να έρθει κι άλλος μαζί μου, μα δεν θα ξέρει αν μπορεί πριν τις 26/9 που θα βγουν οι βάρδιες του.

Ευχαριστώ Περικλή και χαίρομαι ιδιαίτερα!! Αν είσαστε δύο, ουδεν πρόβλημα. Αν μαζευτήτε περισσότεροι, ειδοποίησε παρακαλώ.

1 Like