Τακτικές συναντήσεις του Φόρουμ 2018 (πριν το καλοκαίρι)

Συμφωνώ με τον Μπάμπη .Ευχές για καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία και όπως λέει και το τραγουδάκι, Πάλι θ ανταμωθούμε.

Με εκτίμηση.

Και για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, το ένα δέκατο έχουμε μείνει, σχετικά με παλαιότερες εποχές, και λιγότερο… Μας έχουν φάει τα σόσιαλ μήντια. Βλέπεις, εδώ δεν μπορούμε ούτε φωτογραφίες να ανεβάσουμε ούτε λάικ να πατήσουμε και, μεταξύ μας, έχει αρχίσει να φαίνεται και κάποια κόπωση σχετικά με τις μαζώξεις ανά μήνα. Τέλος πάντων, συμφωνώ και με τους δύο προλαλήσαντες, θα τα πούμε μετά το καλοκαίρι δριμύτεροι!

1 «Μου αρέσει»

Μεγάλες αλήθειες από τους Νίκο+Νίκο. Το Φόρουμ έχει χιλιάδες εγγεγραμμένους χρήστες και εκατοντάδες ενεργούς. Φαντάζει άσχημο το γεγονός των ολίγων παρουσιών της τελευταίας συνάντησης. Μετρημένοι ήμασταν. Έχω την γνώμη ότι οι νέοι που αγαπούν την λαϊκή μας μουσική, δεν θα πρέπει να λείπουν από τέτοιες μαζώξεις. Είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους, μέσα από αυτές τις συναντήσεις, να γνωριστούν με άλλα μέλη, να ανταλλάξουν απόψεις περί μουσικής και οργάνων, να τραγουδήσουν παρέα, να φάνε να πιούνε και χορτάτοι να κοιμηθούνε. Ελπίζω από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη να μην χωράμε στα μαγαζιά.

Ηχητικό υλικό δεν νομίζω να υπήρξε. Αλλά liga-rosa φωτογραφικό υλικό με πρωταγωνιστή εσένα υπάρχει :089:

Για δες :090:

πού ήταν κρυμμένο το πρακτορείο reuters;
παιδιά εγώ δεν απογοητεύομαι, μάζωξη σε υπόγειο παρασκευή του ιούνη ταυτόχρονα με πεντακόσιες άλλες εκδηλώσεις δεν θα μπορούσε να πάει καλά. από σεπτέμβρη-οκτώβρη που θα έχουμε όρεξη και καιρό να βρεθούμε, κανονίζουμε μια καλή!

Ναι, @nikos_politis αλλά τώρα πια μπορούμε :wink: :joy:

1 «Μου αρέσει»

Χμμμ… Καλό είναι αυτό;

Ως φαίνεται καλό πρέπει να είναι.Ο χρόνος θα το δείξει.Και τα μπραβόκουμπα καταργήθηκαν,αλλά η εξέλιξη τα επαναφέρνει με άλλη ονομασία.Πάντως να υπενθυμίσω για τον Σεπτέμβρη την πρότασή μου για την πιο παλιά ταβέρνα της Κοκκινιάς το Αλαργινό…

3 «Μου αρέσει»

Μέσα για το αλαργινο.
Τα λαικ δεν τα συμπαθω, και ακόμα περισσότερο που βασίζεται η ιεραρχία του φόρουμ σε αυτά.

Μία ανάρτηση συγχωνεύθηκε σε ένα υπάρχον νήμα: Επίπεδα των μελών του ρεμπέτικου φόρουμ (0 έως 5)

Νικόλα, δεν έχουμε παρά να μην χρησιμοποιούμε τα εργαλεία παρασημοφόρησης, κι ας χαρακτηριστούμε "μη αρεστοί’, αν έτσι αποφασίσει το σύστημα.

4 «Μου αρέσει»

έβαλα καρδούλα, θα βάλω και μουτσούνα!
:smiling_imp:

3 «Μου αρέσει»

Δεν το πιστεύω πως κάνατε μάζωξη στο Λελούδα βρε θηρία. Εκει πέρα πηγαίνω από 12 χρονών παιδάκι με τον πατέρα μου. Την επόμενη φορά που θα πάτε πάλι θα έρθω και εγώ. Εν τω μεταξύ ήθελα να σας πω να κάνετε μια συναντήση εκεί πέρα γιατί είναι ιστορικό μαγαζί αλλά είπα μέσα μου να μην γράψω τίποτα για να μην πείτε ότι κάνω διαφήμιση.

Σίγουρα θα ξανακάνουμε στον Λελούδα! Αν έχεις και άλλο τέτοιο ωραίο στέκι, πρότεινε το οπωσδήποτε!

Σχετικά πρόσφατα πήγα με κάποιους συμφορουμίτες για πρώτη φορά στη “Γη” στο Μεταξουργείο. Αν και η διαρρύθμιση του χώρου δεν είναι απαραίτητα ιδανική, έμεινα με πολύ καλές εντυπώσεις. Ίσως να έχουμε και αυτό στα υπόψιν για μελλοντικές μαζώξεις. Μην μένουμε στα ίδια…

2 «Μου αρέσει»

Ξέρουμε πόσες μέρες την εβδομάδα έχουν κανονικό πρόγραμμα;

Πέρυσι είχε Παρασκευές και Σάββατα. Φαντάζομαι ότι δεν έχει ανοίξει ή κανονίσει πρόγραμμα ακόμα για χειμώνα. Μπορώ να μάθω όμως περισσότερα σε περίπου 1-2 βδομάδες… Παραθέτω και το σύνδεσμο https://www.facebook.com/gimezedopoleio

2 «Μου αρέσει»

32 αναρτήσεις διαχωρίσθηκαν σε ένα νέο νήμα: Τακτική Μάζωξη - Σεπτέμβριος 2018 (27/9)

Από εδώ και στο εξής θα δημιουργείται ξεχωριστό νήμα για κάθε Τακτική Συνάντηση του Ρεμπέτικου Φόρουμ, ώστε να είναι πιο εμφανές σε όλους το πότε γίνεται η κάθε μάζωξη και να είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιηθούν πάνω στο εκάστοτε θέμα τα εργαλεία ανακοίνωσης (δηλαδή διαφήμισης της μάζωξης) της νέας πλατφόρμας.

Για να μειώσουμε την πιθανότητα να χάσει κάποιος που ενδιαφέρεται την επόμενη μάζωξη :wink:

Το θέμα αυτό κλειδώνει…

2 «Μου αρέσει»