Τακτική συνάντηση - Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Παιδιά καλησπέρα.Πάει καιρός που έχουμε να ανταμώσουμε.Υπάρχει καμιά σκέψη για μάζωξη?

7 «Μου αρέσει»

Ελπίζω να υπάρχει γιατί έχουμε χαρμανιασει μέχρι εκεί που δεν πάει :joy:

4 «Μου αρέσει»

Το φόρουμ δεν μπορεί ακόμα να διαχειριστεί την ευθύνη μιας μάζωξης. Τα επί μέρους μέλη είναι βεβαίως ελεύθερα να μαζεύονται όποτε θέλουν, όπου θέλουν, με όσους / - ες θέλουν.

1 «Μου αρέσει»

Το φόρουμ ποιά ευθύνη έχει σε μια μάζωξη?

2 «Μου αρέσει»

Συνηθίζεται να βλέπουμε τον οργανωτή κάποιας δραστηριότητας ως γενικό υπεύθυνο για τη δραστηριότητα αυτή. Όταν λοιπόν συζητάμε εδώ στο φόρουμ για μια προσεχή μάζωξη, τη γενική ευθύνη την έχει το φόρουμ. Αν βέβαια κάποιος μπει σ’ ένα αυτοκίνητο για να πάει στη συγκέντρωση και προξενήσει τρακάρισμα, δεν θα στραφεί εναντίον του φόρουμ για αποζημίωση. Έχουμε όμως, εμεις οι παλιότεροι, αρκετές φορές βρεθεί σε άσχημες καταστάσεις και προτιμάμε να έχουμε το κεφάλι μας όσο πιο ήσυχο γίνεται…

1 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα σε όλους, όπως πολλοί ξέρετε είμαι στην Γαλλία το τελευταίο διάστημα. Οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να τρέξω την οργάνωση μιας μάζωξης που πολύ μας έχει λείψει!

Εγώ θα πω το εξής, υπάρχει κανείς να το τρέξει; Δεν είναι κάτι φοβερό, απλά πρέπει να βρεθεί χώρος/μαγαζί, να βρούμε μια μέρα που βολεύει τους περισσότερους και μετά να αναλάβει την κράτηση και την συννενόηση με το εν λόγω μαγαζί.

Εντάξει, πια νομίζω ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για μέτρα κόβιντ. Αν ήμουν εκεί θα είχα τρέξει εγώ μια φθινοπωρινή μάζωξη. Ο καθένας πια έρχεται με την δική του ευθύνη, από τη στιγμή που έχουν ανοίξει όλα πλήρως χωρίς περιορισμούς (και δεν βλέπουμε να έχουμε πια άλλα μέτρα στο επόμενο διάστημα) και εμείς με χαρά να οργανώσουμε μια μάζωξη.

6 «Μου αρέσει»

Αν είναι να έρθεις σύντομα και προφταινεις να παραβρεθείς, ας το υπολογίσουμε στο κανονισμα!

3 «Μου αρέσει»

Χρήστο ευχαρίστως με τον Γιώργο (@AfterGR) να κανουμε μια επαφή με το κουτούκι στο Χαλάνδρι.

3 «Μου αρέσει»

Καλημέρα σε όλους
Χρηστάρα τα καλύτερα παιδιά μας παίρνει η ξενιτιά
Εννοείται για συνάντηση μπορούμε να υπολογίζουμε το κουτούκι, είναι πάντα διαθέσιμο είτε για μεγάλες είτε για μικρές μαζώξεις, για μικρές δεν χρειάζεται καν τηλέφωνο, εμφανιζόμαστε με τα όργανα κατευθείαν, έχω μιλήσει με τον άνθρωπο που έχει το μαγαζί και είναι χαρά του να μας δεί

Φαντάζομαι σε λίγες μέρες υποχρεωτικά θα θέλουμε και εσωτερικό χώρο

3 «Μου αρέσει»

Μάλλον από Χριστούγεννα θα είμαι κάτω, οπότε θα κανονίσουμε την επόμενη μάζωξη να συμπέσει σωστά! Προς το παρόν, ανοίγω παράρτημα του φόρουμ στο Παρίσι χα χα.

4 «Μου αρέσει»

Καλά το πας Χρήστο!
Εγκρίνω το κουτούκι στο Χαλάνδρι.

6 «Μου αρέσει»

Συμφωνώ και εγώ για το κουτούκι στο Χαλάνδρι. Εξάλλου αν δεν κάνω λάθος εκεί πρέπει να έχει γίνει η πιο πετυχημένη μάζωξη ως τώρα.

5 «Μου αρέσει»

Για να μη μπαίνουμε σε λογικές τοπ-5, έχουν γίνει και αλλού εξαιρετικά επιτυχημένες αλλά σίγουρα εκεί ήταν από τις κορυφαίες.

4 «Μου αρέσει»

Για ημερομηνίες, μπορούμε να προτείνουμε μερικές και να ψηφίσουμε από εδώ όπως κάναμε και παλιότερα.

4 «Μου αρέσει»

Να κάνω σεφτέ αν ειναι, προτείνοντας την 04/11 ημέρα Παρασκευή, ώστε να έχουν επιστρέψει όσοι φύγουν 28η και η πλειοψηφία να μην δουλεύει το επόμενο πρωί.

5 «Μου αρέσει»

Μια ψήφος και από μένα για την συγκεκριμένη ημερομηνία

Συμφωνώ κι εγώ (κι ας μη δουλεύω…)

Θα έλεγα να βάλουμε 4-5 ημερομηνίες και να ψηφίσουμε μεταξύ αυτών (πολλές φορές αυτοί που διαφωνούν με μια ημερομηνία, απλά δεν απαντούν, και μπορεί μιαν άλλη ημέρα να τους βόλευε περισσότερο!)

1 «Μου αρέσει»

Ωραία, οπότε όποιος θέλει να αναφέρει ημερομηνίες για να κάνουμε μια δημοσκόπηση σιγά σιγά μιας και συζητάμε για αρχές Νοεμβρίου.

2 «Μου αρέσει»

Προτείνω Παρασκευή βράδυ ή Κυριακή μεσημέρι, εφ’όσον δεν θέλουμε καθημερινή (αν και μπορεί να μπουν και αυτές στην συζήτηση).
Από μαγαζιά, σίγουρα το Χαλάνδρι, αλλά υπάρχουν και άλλες προτάσεις από το παρελθόν -και ευχαρίστως κάποια καινούρια.

5 «Μου αρέσει»